Napi friss

Ördög Nóra tévés kollégáival való kapcsolatáról vallott

Őszintén mesélt Sebestyén Balázshoz, Liptai Claudiához és Friderikusz Sándorhoz fűződő viszonyáról is.

Ördög Nóra sosem volt az a típus, aki kereste volna a konfliktust. Saját bevallása szerint is az a fajta ember, aki igyekszik alkalmazkodni másokhoz. Karriere kezdete óta pedig arra törekszik, hogy kollégáival jó viszonyt ápoljon. A Péntek Esti Partizán című YouTube-műsorban sorra is vette, hazánk legnépszerűbb képernyősei közül kivel milyen a kapcsolata.

Sebestyén Balázs

„Mi nem vagyunk rosszban Balázzsal, dolgoztunk is együtt. Ő nem túl kedves velem. Mindig megfogadom, ha összefutunk a cukrászdában – egy helyen laktunk nagyon sokáig –, akkor nem leszek vele jó fej, de ő mindig jó fej, és aztán én is mindig jó fej vagyok, és elfelejtem, hogy valamiért haragszom rá.”

Liptai Claudia

Azt a felvetést, hogy nagyon sokáig próbálták őket összeugrasztani, nem tagadta. Ennek ellenére, mint mondta, nagyon jóban vannak.

Stohl András

Azt vitatja, hogy vele működne leginkább a kémia, de azt nem, hogy jól működtek együtt. „Vele vezettem először nagy show-műsort. Nagyon jól működtünk együtt.”

Majka

„A Rising Start vezettük közösen, és az volt a jó, hogy ő nekem tényleg egy ilyen pajti volt az első perctől kezdve. Valami olyat hozott ki belőlem, ami korábban talán nem annyira jött elő. Mellette tök laza vagyok.”

Friderikusz Sándor

„Nagyon szeretem. Néha rám üzen, ha valami kifogásolnivalója van a tevékenységemben. Akkor ír egy SMS-t. Legutóbb egy főzőműsorban látott valami ruhában, ami szerinte nem passzolt oda. Szembe nem szokott elismerő kritikát megfogalmazni, de másoknak, nagy nyilvánosság előtt igen, és az nagyon jólesik. Ebből gondolom, hogy szeret vagy kedvel.”

Erdélyi Mónika

Nóra annak idején, a karriere kezdetén a Mónika Show szerkesztőségében dolgozott, a műsorvezető, Erdélyi Mónika azonban a közvélekedéssel ellentétben nem volt a főnöke. „Vele csak a felvételeken találkoztunk. Én akkor még nagyon kis csitri voltam, nem bratyiztam vele, akkora sztár volt akkoriban. Most már eltelt csomó idő, és vele is jóban vagyok.”

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!