Napi friss

Exatlon Hungary – Tóth Janka: „A mentális része volt nehéz ennek a párbajnak”

A drámai párbajt követően egy hajszállal a Bajnokok versenyzője maradhatott az Exatlonban, és Salander Dorinának sírva kellett búcsúznia szerelmétől és Dominikától.

Egyetlen labdán múlt az Exatlon múlt heti párbajának eredménye, Salander Dorina maradt alul. A pénteki párbaj győztese, Janka a story.hu-nak mesélt érzéseiről. „Eszméletlen nehéz volt úgy felállni a rajthoz, hogy tudtam, bármikor veszíthetek. Nyilván nem ezt tápláltam magamba, hanem azt, hogy bármire képes vagyok, emellett láttam a többiek arcát, hogy mennyire számítanak rám, és tudtam, hogy köztük a helyem, így beleadtam mindent, amit tudtam. Ez talán másoknak is pluszmotivációt adhat, hogy bárhonnan vissza lehet jönni – mondta a Bajnok. – Nem nagyon számoltam a pontokat, mindig csak az adott futamra figyeltem, illetve a többiektől is rengeteg biztatást kaptam, hogy meg tudom csinálni. Nagyon élvezem a játékot, még sokáig szeretnék itt lenni, végig ez hajtott. Tavaly nem volt részem párbajban, de tud segíteni, hiszen plusztapasztalatot ad a későbbiekre, viszont rengeteget kivett belőlem, mind lelkileg, mind fizikálisan. Sokkal inkább a mentális része volt nehéz ennek a párbajnak, mivel sportolóként rengeteg edzés van mögöttem. Fizikálisan úgy érzem, ki is tudtam hozni magamból a maximumot, viszont ez egy óriás mentális harc, hiszen nagyon fókuszáltnak kell lenni ahhoz, hogy valaki nyerni tudjon. Bízom benne, hogy ettől tényleg csak erősödöm.”

Salander Dorka könnyek között búcsúzott szerelmétől, Provoda Joditól, aki alig néhány hete érkezett a játékba, és egyelőre Dominikán maradt. Neki is van miért aggódnia, hiszen ezen a héten fiú fog kiesni, és egyelőre nem rendelkezik túl jó statisztikával.

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!