Napi friss

Néhány hónap után eljegyzés – Nem ritka a sztárvilágban!

Sokan felkapják a fejüket, ha valakinek rövid együtt töltött idő után megkérik a kezét. Pedig van olyan hazai híresség, aki rácáfol a kétkedőkre.

Lékai-Kiss Ramóna és férje, Lékai Máté annak idején nem vártak sokat az eljegyzéssel. 2017 elején jöttek össze, hat hónappal később, nyáron pedig már arról szóltak a hírek, hogy a kézilabdás megkérte a műsorvezető kezét. Két évvel azután házasodtak össze, kapcsolatukból pedig már egy kisfiuk is született, és azóta is irigylésre méltó családi életet élnek.

Fotó: Olajos Piroska

Iszak Eszter tavaly hozta nyilvánosságra közösségi oldalán, hogy tíz hónap együttjárás után Gyurta Dániel a festői Maldív-szigeteken megkérte a kezét. A szőke szépség sokáig titkolta az eljegyzést, tévéfelvételekre rengeteg gyűrűvel az ujjain érkezett, hogy le ne bukjon, és csak hónapokkal később árulta el a nagy hírt követőinek.

Fotó: Schumy Csaba

Szegedi Fecsó és kedvese, Bea bár tavaly nyáron viharos körülmények között szakítottak egymással, nem sokkal később, ősszel ismét összejöttek. Karácsonykor pedig megosztották, hogy Fecsó feltette a nagy kérdést Beának, aki boldogan igent mondott az üzletembernek.

Fotó: Fülöp Dániel

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!