Napi friss

Exatlon Hungary – Ujvári Iza érzi, melyik csapatból lesz a következő kieső

A végjáték első fordulójában a hirtelen halálkor Iza hibázott a pályán, és ez nagyban hozzájárulhatott a Bajnokok vereségéhez. Az exatlonista az események után adott villáminterjút.

Story.hu: Hibáztál a pályán, és utána magadat hibáztattad az elvesztett végjáték miatt. Miért?

Iza: A legfontosabb pillanatban követtem el egy figyelmetlenségből adódó hibát. Már nagyon fáradtnak éreztem magamat, a futás előtt is kérdeztem a többieket, hogy pontosan mit hogy kell teljesíteni, mert a pályabemutatást követően sem maradt meg bennem, de végül annyira rutinszerűen futottam, hogy elfelejtettem, az egyik akadályt nem kell teljesítenem. Elakadtam ott, ezzel veszítettem pár másodpercet, és lehet, éppen ezen múlt a győzelem.

Story.hu: Túl nagy a nyomás a hét miatt, vagy azért, mert az elmúlt három hétben három embert veszített a csapat?

Iza: Teljesen mindegy, hogy milyen hét van, a végjáték mindig a legfontosabb, hiszen szeretnénk együtt maradni, és nem akarunk csapattagot veszíteni. A többi napba is beletesszük a száz százalékot, de a végjátékok során igyekszünk még élesebbek lenni.

Story.hu: Janka biztosan párbajozik, de nyernetek kellene, hogy a Kihívók is veszélybe kerüljenek. Honnan merítesz ilyenkor erőt?

Iza: Mivel az Exatlonban szerencsére nincs semmi kütyünk, ami el tudná a vonná a figyelmünket, érdekes, így gyakran vannak megérzéseim, amiket a többieknek csak akkor mondok el, ha nagyon erősek ezek. Most is van két megérzésem, az egyik az, hogy ezen a héten nem piros lány fog hazamenni.

Story.hu: Tartasz egy esetleges párbajtól?

Iza: Nem tartok, de készülök rá, mert azt hiszem, az én statisztikám a legrosszabb. Ha arra kerül a sor, szerintem nekem kell Janka ellen párbajoznom, de a cél, hogy mindketten itt maradjunk.

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!