Napi friss

Exatlon Hungary – Pap Dorci: „Nem tudtam hova tenni Kata viselkedését”

A hétfői villajátékot óriási előnnyel nyerték meg a Bajnokok, a Kihívók teljesítménye pedig a pályán is feszült helyzeteket szült.

A TV2 extrémsport-realityjének legutóbbi adásában a kékek közül többen nem tudtak uralkodni az érzelmeiken, Rozs Gerinek is volt egy kirohanása, de Huszti Kata és Besenyei Bogi is ingerültebben reagált egy-egy szituációra. Pap Dorka később szóvá is tette a csapatnál, hogy zavarták a verseny alatti hirtelen dühkitörések. „Ahogy hazaértünk, bedobtam ezt a témát, mert szerettem volna, ha tisztázzuk. Úgy éreztem, nem feltétlenül jutott el mindenkihez az üzenet, inkább sértésnek vették a megjegyzésemet – mesélte a story.hu-nak Dorci, aki leginkább Kata viselkedését nem tudta hova tenni, hiszen ő áll hozzá legközelebb. – Nyilván a vesztes futamának tudtam be, illetve annak, hogy kicsit feszültebb, mint szokott – mondta, és reméli, a Kihívók félre tudják majd tenni a bennük lévő feszültséget, és nem hagyják, hogy mindez rányomja bélyegét a teljesítményükre. – Természetesen velem is előfordult már, hogy érzékenyebben érintett egy vereség, de próbálom mindig magamban elrendezni ezeket. Duzzogok kicsit, de nem engedem, hogy a többiekre hatással legyen.”

Huszti Kata is reagált csapattársa kijelentésére, mint mondta, meglepte Dorci véleménye. „Két hónap alatt egyszer jött ki belőlem egy hangosabb reakció, így furcsa volt, hogy ezt ennyire szóvá tette. Ennél voltak már súlyosabb szituk is ebben a játékban, de úgy gondolom, hogy sikerült tisztáznunk, és Dorci is elismerte, hogy talán ő is érzékenyebben reagált aznap a történésekre. Ha valakiből kulturáltan jön ki a feszültség, az egyáltalán nem zavar, mert ezt időnként ki kell adni. Pláne ha az emberben már ennyi ideje gyűlik a dolog. Nem egyszerű, hiszen a döntőhöz közeledve mindenki egyre jobban akarja a győzelmet.”

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!