Napi friss

Sztárok, akiket összeboronáltak, pedig csak barátok

A rajongók fantáziája olykor meglódul, és többet látnak bele egy kapcsolatba a valóságnál.

Nem egy hazai ismert embernek kellett már azért magyarázkodnia a nyilvánosság előtt, hogy tisztázza állítólagos szerelmi kapcsolatát. Nemrég Szőke Zsuzsanna, a Dancing with the Starsból megismert profi táncos öntött tiszta vizet a pohárba, miután elterjedt, hogy viszonya van a szintén táncos műsorból ismert Köcse Györggyel, aki ráadásul tavaly egy pár hónapig tartó házasság után vált el a szintén táncos Stana Alexandrától. Szőke Zsuzsanna nemrég a Bestnek leszögezte, csupán munkakapcsolat van közte és Köcse között, és csak azért tartott a férfival egy óceánjáróra dolgozni, mert Alexandra nem akart – ez volt a válásuk oka is. „Gyurival régóta ismerjük egymást, kollégák és barátok vagyunk. De ennyi” – tett pontot az ügy végére Szőke Zsuzsanna.

Szőke Zsuzsanna volt Stana Alexandra, Köcse György volt feleségének koszorúslánya (Fotó: Olajos Piroska)

Tóth Andit már több mindenkivel hírbe hozták, a Dancing with the Stars ideje alatt szinte nem volt nap, hogy ne jelent volna meg egy-egy cikk, ami azt sugallta, hogy táncpartnerével, Andrei Mangrával több van köztük puszta kollegiális viszonynál. A fiatal énekesnő leszögezte, csupán barátok a táncossal. (Mangrát két éve Gabriela Spanic párjának is kikiáltottak, de ott is kiderült, hogy csak felfújták a kettejük közti viszonyt.) Nem telt el túl sok idő, Andit idén Kárpáti Rebeka volt kedvesével, Frohner Ferenccel boronálták össze. Érthető, ez már Andinak is sok volt, és egy indulatos kommentben vette elejét a pletykáknak. Mint írta, Frohner Ferenc a fodrásza, egyben nagyon jó barátja, de itt vége is a történetnek.

Tóth Andi és Andrei Mangra (Fotó: Fülöp Dániel)

Egy időben hatalmas népszerűségnek örvendett Oroszlán Szonja és Szabó Győző közös sorozata, a Szeret, nem szeret, de akkoriban készítették a Valami Amerika című filmet is. Természetesen egyből szárnyra kelt a pletyka, hogy a két színész a valóságban is egy párt alkot. Hogy ez mennyire izgatta a közönség fantáziáját, az is bizonyítja, hogy hosszú évekkel később, tavaly tavasszal is feljött a téma a Life TV egyik műsorában. „Még mielőtt bárki feltenné a kérdést, soha nem voltam együtt Oroszlán Szonjával. Nem úgy mondom, hogy hú, de ciki vagy gáz, tényleg nem, mert barátok vagyunk” –  vette elejét az erről szóló beszélgetésnek Szabó Győző.

Oroszlán Szonja és Szabó Győző (Fotó: Mohos Angéla)

Kiemelt képek: Korponai Tamás, Schumy Csaba

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!