Napi friss

Frufrut vágatna? – Zsidró Tamás elárulja, kinek melyik fazon áll jól!

A sztárvilágban is hódít a frufru.

Sok híresség kipróbálja életében legalább egyszer a frufrut, Jennifer Lopez, Halle Berry, de Lily Collins is szeret kísérletezni a frizurájával. Zsidró Tamás mesterfodrász szerint viszont érdemes figyelembe venni egy-két szempontot, mielőtt frufrut vágatunk.

  • Az egyenes vonalú fazon keményíti a vonásokat, a lazább, hosszabb változat pedig lágyítja – utóbbi nagy divat manapság.
  • A hosszabb, középen elválasztott, az arcot lazán keretező fazon, amit függönyfrufrunak hívnak, egyenesen és hullámosan is jól mutat. Nyújtja az arcformát, nőies hatást ad. Kezdő frufruviselőknek ajánlott, hiszen nem kell sokat igazítani rajta, és ha nem nyeri el a tetszésünket, eltűzhető vagy meg is növeszthető.

  • Az egyenes, de nem túlságosan hosszú fazon kellemes viselet, akkor is jól mutat, ha reflexből félresöpörjük. Sok tennivaló sincs vele: nem kell simára szárítani, és fixálni is csak kicsit szabad. Hosszúkásabb archoz passzol leginkább, illetve kontyhoz, copfhoz, félig feltűzött hajviselethez is ideális.
  • A szemöldök alá érő, tömöttebb frufru nagy népszerűségnek örvend mostanság, de sok utánaigazítást és precizitást igényel. A hossza miatt hamar zavaróvá válhat, és fodrászhoz is gyakran kell járni vele.

Kiemelt kép: Birton Szabolcs

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!