Napi friss

2022. 02. 22. – Ma van az év legvarázslatosabb napja

A mai napon a mágikus szertartások is hatásosabbak. Adunk néhány tippet, hogyan varázsoltatunk magunknak boldogságot, gazdagságot, szerelmet.

Tükörmágia

A tükör a hit szerint felerősíti az energiákat, így ha valakinek gondolati úton akarunk üzenni, hívjuk a tükröt segítségül. Tegyük a tükröt folyó víz alá, tisztítsuk meg, közben mondjuk el, mit szeretnénk, mi valósuljon meg. Majd töröljük szárazra, és hétszer hangosan ismételjük el előtte mindazt, amit a másiknak üzenni akarunk. A rituálé után a tükröt soha ne hagyjuk elöl, mert akkor sokat veszít az energiájából. Burkoljuk be egy kendőbe, és rejtsük a fiók mélyére.

Gyertyaszertartás

Ezzel óriási energiákat tudunk megmozgatni. Keressünk a lakásunkban egy nyugodt, csendes helyet. Használjunk fehér gyertyát, amelyről úgy tartják, hogy a hatása univerzális. Így meggyújthatjuk akkor is, ha p­árkapcsolati, pénzügyi, egészségi vagy más problémánk van, és ebben szeretnénk változást elérni. A gyertyába gombostűvel karcoljuk bele a vágyunkat. Például szerelem, párkapcsolat, esetleg pénz. Majd gyújtsuk meg a gyertyát, nézzük kitartóan a lángot, és közben mormoljuk el, mit szeretnénk. Végül a gyertyát oltsuk el, tekerjük be egy pamutanyagba, és tegyük el.

Gyógyít a zöld szín, megvéd a fehér

A számokhoz színeket is társítanak. Ezen a napon viseljük a zöld árnyalatai közül valamelyiket. Ennek segítségével hozzájárulhatunk ahhoz, hogy feltöltsük energiaraktárainkat, ha betegek vagyunk, a gyógyulás útjára léphetünk. Pénzügyi sikereket is elérhetünk. A krém és a fehér is megfelelő, ezekkel megteremtjük magunk körül a védelmet, vagy felszámolhatjuk a nehézségeket. Aki korábban ártani próbált nekünk, az most megbánhatja a tettét, és barátsággal közeledhet felénk. Kerülnünk kell azonban valamennyi sötét színt, különösen a feketét, a barnát, a sötétkéket és a sötétvöröset, mert ezekkel éppen azt vonzhatjuk be az életünkbe, amit nem szeretnénk.

Pénzt fial egy aprócska kő

Minden számnak megvan a féldrágaköve is. Ezen a mágikus napon a következőkkel vonzhatjuk be a szerencsét, és az életünk jobb periódusban folytatódhat tovább: igazgyöngy, holdkő, jáde, valamint az összes halványzöld kő. Ha a táskánkban tartjuk, akkor napközben velünk van a szerencse, ha a pénztárcánkba tesszük, megsokszorozhatjuk a benne lévő összeget, ha a testünkön viseljük, és érintkezik a bőrünkkel, ­hihetetlenül nagy energiával rendelkezünk.

A Hold adja az energiát

A számoknak ősidők óta mágikus jelentésük van. A 2-es szám holdi energiákkal rendelkezik, a szeretetet, a megbocsátást, a kiegyensúlyozottságot, a békességet, a harmóniát, a kötelességtudatot, a diplomáciát jelenti. De nem csak pozitív jelentéssel bír, mert a felelősség áthárítását, az állhatatlanságot, a hazudozásra való hajlamot is felerősítheti.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!