Napi friss

Könnyeivel küszködve vallott érzéseiről a Sztárban Sztár kiesője, Orsovai Reni – videó

A zsűri, a szereplők és a közönség számára is érthetetlen az énekesnő kiesése. Reni könnyei még jócskán a műsor után is potyogtak, amikor a kameránk elé állt.

Senki sem érti, hogy egy olyan tökéletes produkció után, mint amit Orsovai Reni nyújtott az amerikai énekesnő, Lizzo bőrébe bújva, miért neki kellett kiesnie a Sztárban Sztár negyedik élő show-jának végén. A stúdió felrobbant, a versenytársai állva tapsoltak, a zsűri pedig nem győzte dicsérő szavakkal méltatni az énekesnőt, ezért is annyira sokkoló a végeredmény. És láthatóan maga Reni sem tud napirendre térni a kudarc felett. „Ilyenkor azért az ember megkérdőjelez mindent. Nyilván szomorú vagyok, mert nagyon szerettem volna ezt csinálni. Borzasztóan élveztem. Nekem ez a közeg az, ahol otthon érzem magam, és nagyon szerettem az egészet. Egy picikét csalódtam, de nem magamban, mert úgy érzem, odatettem mindent” – mondta megtörten a story.hu-nak a műsor után, még ekkor is könnyeivel küszködött.

Sok minden megfordult Reni fejében az okokat keresve. Nem zárja ki azt a lehetőségét, hogy a közösségi médiában keveset ad magából, nem elég nagy a követőtábora. Vagy hogy esetleg a dalválasztás volt melléfogás. De az is átfutott az agyán, hogy a Kozso-fanok többen és erősebbek voltak, és így végül az Ámokfutók frontemberét megformáló  Zámbó Krisztián jött ki nyertesen. „Ma kicsit beszélgetek, kicsit iszom, és visszanézem magam, mert sohasem emlékszem, milyen volt a produkció. De úgy érzem, nem voltam rossz.”

Kiemelt kép: Fülöp Dániel

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!