Napi friss

VV Fanni-ügy: Nagypapája buktatja le a vádlottat? – Videón a tárgyalótermi szópárbaj

Túl sok a gyanús körülmény, a vádlott magyarázkodása pedig kezdi kizökkenteni a bírónőt a nyugalmából. B. László viszont nem adja fel, hogy mindent megmagyarázzon a legapróbbtól a legfontosabb részletig.

Péntek reggel a Fővárosi Törvényszék dísztermében ismét tárgyalás folyt Novozánszki Fanni gyilkossági ügyében. Dr. Farkas Gabriella bírónő a tanúvallomások felolvasása közben meg-megállt, hogy a vádlottnak szegezzen kérdéseket. Például annak kapcsán, hogy az 53-as számú bűnjel, a véres kötél, amin Fanni és B. László DNS-e is megtalálható, hogyan került hozzá, és mi dolga volt vele. A vádlott továbbra is kitartott amellett, hogy azt a valóságshow-szereplő barátnője, B. Erika nyomta a kezébe egy szatyorba csomagolva, és ő észre sem vette, hogy az egy kötél. „Az a kötél, amin egyébként megtalálják Novozánszki Fanni vérét, és amelyre egyébként az ön nagypapája kapásból rámondja, hogy ’ez az én kötelem’!” – csattant fel a tőle megszokott nyugalomból kikelve a bírónő a több mint gyanús körülmény kapcsán. De mint mindig, a vádlottnak erre is rögtön volt válasza. „Nyilván izgult a nagypapám, hiszen tudja, hogy a Skoda szürke színű, mégis azt mondta, hogy fehér az autója. Egy fekete-fehér fényképről pedig véleményem szerint senki nem tudja megállapítani, hogy az az ő kötele, vagy nem” – vágott vissza a vádlott.

Azt is megmagyarázta, miért találtak a kötélen a DNS-ek mellett a kék színű kesztyűjéből is maradványokat. A vád szerint ugyanis nem véletlenül húzott 2017 novemberében kesztyűt: Fanni holttestének eltüntetéséhez használta. B. László azonban felhívta a bírónő figyelmét, hogy a szakvélemény szerint a kesztyűje könnyen málló anyagú, tehát ha ő ténylegesen belemarkolt volna és azt fizikai munkához használta volna, akkor nem 5 darab mikroszálat, hanem sokkal-sokkal többet találnak a kötélen.

Novozánszki Fanni ügye március 1-jén újabb tanú meghallgatásával folytatódik, és várhatóan április 29-én születik ítélet a négy éve húzódó eljárásban.

Itt tekintheti meg a pénteki szópárbajt:

Kiemelt kép: RTL2 Sajtóklub, story.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!