Napi friss

Hoppá! Kulcsár Edina együtt programozott G.w.M kislányával?

G.w.M már találkozott a szépségkirálynő kislányával, Ninával. Egy rapper által megosztott Instagram-sztori pedig arról árulkodik, hogy a napokban Edina is megismerkedett szerelme 5 éves csemetéjével.

Ha valami, akkor a „Lassú víz partot mos” közmondás biztosan nem igaz Kulcsár Edina új kapcsolatára, ami villámléptekben halad előre. G.w.M-mel már három hét után felvállalták a nagyvilág előtt bimbózó szerelmüket, a Storynak pedig egy hete elmondták, hogy mihamarabb szeretnének összeköltözni és együtt megöregedni. Napról napra határozottabbak, ami a terveiket illeti, és a „mozaikcsalád” – ahogy a rapper fogalmazott – is kezd működésbe lépni.

G.w.M hetekkel ezelőtt futólag már találkozott Edina kislányával, Ninával, és egy nemrég megosztott Instagram-sztorijából a szemfülesebbek számára az is kiderül, hogy ez a napokban fordítva is megtörténhetett. A rapper ugyanis a kislányával, Melánival programozott, a röpke videót azonban egy harmadik fél vette, akinek a kacagása feltűnően hasonlít Edináéra. Érdekes egybeesés: közben a szépségkirálynő a saját közösségi oldalán egy játszóházból sztorizott…

Kiemelt kép: Magán x Story-Best

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!