Napi friss

Közleményt adott ki Janicsák Veca – Erősebb, mint valaha

Tegnap robbant a hír: az énekesnő elvált férjétől. Nehéz időszakon van túl, ugyanis a méhét eltávolították, és fel kellett dolgoznia, nem lehet több gyermeke. Az énekesnő nem sokkal ezután közleményt adott ki.

A közlemény szövegét az alábbiakban változtatás nélkül közöljük:

Janicsák Veca élete egyik legküzdelmesebb időszakán van túl. A múltat lezárva, most erősebb és kiegyensúlyozottabb, mint valaha. Az önmagunkkal vívott harcot és a megújulást szimbolizálja a Gravitáció című klip is, amely mind zeneileg, mind látványvilágát tekintve az énekesnő saját szerzeménye. A dal a hamarosan megjelenő új albumának egyik előfutára.

„Nagyon nehéz, törékeny és tanulságos időszakot tudhatok magam mögött, amiből rengeteget fejlődtem és épültem. A magánéleti drámáink mögött valójában mi, magunk állunk, legtöbbször mi vagyunk a saját akadályaink és ellenségeink. A klip a harcot, amit valójában önmagunkkal vívunk, és az elmúlt fejezetek lezárását szimbolizálja a képsorok végén eldobott bokszkesztyűvel. Egy ideje új időszámítás kezdődött az életemben, ami zeneileg is pluszenergiákat szabadított fel bennem. Ezen hónapok szüleménye a régóta ígért új album is, amellyel április 8-án debütálunk egy budapesti lemezbemutató koncerten, a live act formációmmal közösen – kezdte Veca. – A Gravitáció nem csupán magánéleti vonatkozásban mérföldkő számomra, mivel a szöveg és a dal is saját szerzemény, emellett a rendezés és a teljes látványvilág is – beleértve a beauty- és a stylingelemeket – önálló munka útján született. A klipben három szerepet játszom el, ezáltal olyan oldalamat is láthatja a közönség, amelyet korábban nem. Egy felszabadult, őszinte és boldog Veca köszön vissza, aki a megpróbáltatások után újjászületett, erősebb, mint valaha, és már nem szeretne másoknak megfelelni” – mondta az énekesnő.

Kiemelt kép: Janicsák Regina

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!