Napi friss

Janicsák Veca: „A házasság egy nagyon furcsa közösség” – Elvált a férjétől

Az Ázsia Expressz sem tudta megmenteni a kapcsolatukat Ábellel, akiről a műsor után azt nyilatkozta: a férje olyan mellette, mint egy svéd turista.

A Glamour magazinban az énekesnő őszintén mesélt arról, hogy férjével, Ladányi Jancsó Ábellel elváltak. A pár korábban egyszer már különköltözött 2016-ban, nem sokkal közös gyermekük érkezése után, de aztán kibékültek, és 2017-ben kimondták egymásnak a boldogító igent.

2019-ben a házaspár együtt szerepelt az Ázsia Expresszben, és a nézők sokat kritizálták az énekesnőt amiatt, hogyan beszél a férjével a kamerák előtt. A kaland után azonban a Storynak úgy nyilatkoztak, hogy a műsor kifejezetten megerősítette a kapcsolatukat. „Furcsa tapasztalás volt ez. Korábban sokszor felhúztam magam Ábel végtelen türelmén, amit lassúságnak hittem. Képzeljék csak el, én egy tűzrőlpattant menyecske vagyok, ő viszont mellettem olyan, mint egy svéd turista – mesélte akkor az énekesnő. – Az Ázsia Expressz alatt arra jöttem rá, mennyire szükségem van az ő nyugodtságára. Valójában annyira jól kiegészítjük egymást, hogy ha másképp lenne, már rég elvéreztünk volna. Azt gondolom, hogy a házasság egy nagyon furcsa közösség, amelyben a döntések révén leszünk igazán résztvevők. Sose csináltunk titkot abból, hogy közöttünk is voltak feszültségek. Néha marjuk egymást, és bevallom, főleg én vagyok az, aki időnként hevesebben reagál egy-egy helyzetben, de azért általában tudom, hol a határ. Ennek ellenére Ábel hordja a nadrágot, és alapvetően igyekszünk megtartani az egyensúlyt a kapcsolatunkban.”

Azonban úgy tűnik, ez nem volt elég, ugyanis Veca mostani nyilatkozatából kiderül: 2020-ban elváltak útjaik a férjével. Hogy ezt mostanáig hogyan sikerült titokban tartaniuk? A pár mindig is óvta a magánéletét, ezért lehetséges, hogy eddig nem látott napvilágot a szakításuk híre.

Kiemelt kép: Olajos Piroska

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!