Napi friss

Döntöttek a nézők Lékai-Kiss Ramónáról

Múlt hét vasárnap startolt el a Sztárban Sztár nyolcadik évada, amelynek megújult zsűrijéről is megvan a nézők véleménye.

Kökény Attila és Papp Szabi mellé Lékai-Kiss Ramóna, valamint Makranczi Zalán csatlakozott a Sztárban Sztár ítészeihez, amelynek első élő show-ja után a Story egy szavazást indított az Instagramon: vajon Ramónának vagy Zalánnak sikerült jobban felvennie a ritmust az új zsűritagok közül? A nézők döntése egyértelmű volt: 64%-uk a csinos műsorvezetőre szavazott.

De nem csak az ítészekről, az első élő show győzteséről is szavazhattak a nézők. A 25 éves TikTok-sztár, énekes Marics Peti bizonyult a legjobbnak, ám az instagramozók 51%-a szerint akadt jobb produkció is az övénél. Vajon ki lehetett a titkos favorit?

Zámbó Krisztián és Galambos Dorina bizonyult a leggyengébbnek, és végül az utóbbinak kellett távoznia az átalakulóshow-ból. Az emberek többsége egyetértett a zsűri és a nézők összesített véleményével, 58%-uk úgy vélte, valóban Dorinának kellett búcsúznia a versenytől.

Kiemelt kép: Birton Szabolcs

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!