Napi friss

Zámbó Krisztián kínja – Szorította az egy számmal kisebb magas sarkú – videóval

Bár tökéletesen hozta a Neoton Família énekesnőjét, kétségtelenül a 41 énekes volt a vasárnap este elstartolt Sztárban Sztár 8. évadának mókamestere.

Aligha lehetett mosolygás nélkül megállni, amikor az első élő show-ban Zámbó Krisztián Csepregi Éva bőrébe bújt. A szőke, loknis hajkorona, a vattával kitömött dekoltázs, a hófehér cicanaci és a tűsarkú lakkcsizma magáért beszélt. Ám amennyire szórakoztató volt Krisztián külseje, legalább annyira tűpontos produkciót vitt színpadra, amit a zsűri legszigorúbb tagja, Makranczi Zalán is kiemelt: „A hang, ahogy levetted, az számomra elképesztő volt. Ahogy ültem, nem tudtam elhinni, hogy ez a hang belőled jön, és igen! Hihetetlen volt.”

Azonban a végén Galambos Dorina mellett mégis Krisztiánnak kellett azon izgulnia, továbbjut-e. A nézők végül úgy döntöttek, még szeretnék őt látni a színpadon. Ám ez a kis izgalom cseppet sem szegte kedvét, a műsor után jókedvűen nyilatkozott a story.hu-nak, és még azt is elárulta, hogy a 44-es lábát egy 43-as csizmába tuszkolták, és hosszú órákon át a kínok kínját élte át emiatt.

Itt nézheti meg a vele készült videót:

Kiemelt kép: TV2/press.tv2.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!