Napi friss

Mi történt Anettkával, amióta visszavonult?

14 éve egyszer csak eltűnt a képernyőről a Budapest TV extravagáns műsorvezetője. Azóta civil életet él.

2008-ban, amikor férje, Rezső meghalt, Anettka teljesen összetört. Akkor abbahagyta a műsorvezetést, és azóta sem tért vissza a képernyőre. 2018-ban olyan hírek láttak róla napvilágot, hogy nem is szándékozik újra kamerák elé állni, sokat tartózkodik a szüleinél, vidéken, és egyedülálló nőként saját üzletet vezet.

2019-ben aztán Anettka megjelent jóbarátja, Terry Black temetésén. Az elhunyt több barátjának hagyott búcsúlevelet, amit a szertartáson fel is olvastak. Ebben Terry Anettkát a lelki társának nevezte, és azt is leírta, csak azért nem rá bízta a gyermekeit, Danit és Fannyt, mert a 46 éves nő párja elvesztése óta nagy terhet cipel. „Megbeszéltük, két kamasz gyereket nem akasztok a nyakadba. Nagyon nagy terhet cipeltél, most már tedd le, próbálj meg élni. Szeretném a mosolyodat újra látni, szeretném, ha végre nevetnél, ha újra tudnál szeretni” – idézte a Blikk a megható búcsúlevelet, akkor a napilapnak szűkszavúan nyilatkozott is Anettka, de csak ennyit mondott: „Nagyon megrendített a búcsúztató, különösen a személyes levél.”

A Blikk akkor azt írta, Anettka orosztanításból él, pár hónappal korábban azonban az RTL Klub egyik műsorában még az hangzott el, hogy üzletasszonyként tevékenykedik. Azóta ismét nincs hír az egykori műsorvezetőről, és ahogy telik az idő, egyre kevesebb az esély rá, hogy valaha láthatjuk még őt a televízióban.

Kiemelt kép: Smagpictures

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!