Napi friss

Lékai-Kiss Ramónáról azt kérdezgetik: kismamapocakot rejtett a ruhája?

Sokan gyanúsnak tartják az ítész tegnapi megjelenését.

Vasárnap rajtolt el a Sztárban Sztár nyolcadik évada, méghozzá megújult zsűrivel: Kökény Attila és Papp Szabi mellé csatlakozott be Makranczi Zalán és Lékai-Kiss Ramóna. Bár a műsorban mind a négy ítész hozta a formáját, szellemesek és szórakoztatóak voltak, a kommentekből hamar kiderült, hogy a legtöbben Ramival voltak elfoglalva, és nem is akármiért!

A tévénézők nem győzték dicsérni a megjelenését, sokak szerint pontosan úgy nézett ki, mint egy Disney-hercegnő. Idővel azonban egyre többen kezdték el firtatni azt is, hogy a hasán lévő nagy masni nem csupán a styling része, hanem okkal kerülhetett rá, méghozzá, hogy elrejtse gömbölyödő hasát. „Pocakot rejt a ruha?”, „Csak nem állapotos?” – tették fel sorban az ezekhez hasonló kérdéseket a kommentelők.

Rami egyelőre nem nyilatkozott arról, hogy második gyermekével lenne várandós. Azonban ha az internet népének beigazolódik a gyanúja, akkor a Kiss szülők nem egy, hanem két unokát is kapnak idén, ugyanis Rami húga, Debi hamarosan világra hozza a kisfiát.

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!