Napi friss

Gryllus Dorka meglepő vallomása: „Nyitott kapcsolatban éltem!”

Monogám, álmonogám, poligám, poliamor. Csupán néhány típusa a szerelemnek, ami egyeseknél nem ismer határokat. Gryllus Dorka már megtapasztalta, hogy milyen nyitott kapcsolatban élni.

Dorka és második férje, Simon Kornél tizenkét éve vannak együtt, szerelmüket pedig két gyermekkel, tavaly októberben pedig egy házassági fogadalommal is megpecsételték. A 49 éves színésznő el sem tudná képzelni, hogy Kornélon bárkivel is osztozzon, pedig korábban volt, hogy nyitott kapcsolatban élt. „Felőlem mindenki úgy él, ahogy akar. Senkit nem ítélek el, már csak azért sem, mert én sem voltam mindig monogám. Korábban éltem én is nyitott kapcsolatban. Volt olyan párom, aki azt mondta, hogy nagyon szeret engem, de ha ebből hosszú kapcsolatot szeretnék, akkor ne legyen hűségi fogadalom, mert akkor csak hazugságba kergetjük egymást. Ez az ő koncepciója volt, én pedig azt mondtam rá, hogy jó. Működött, ameddig működött, akkoriban nem volt ezzel bajom, de nyilván nem vagyunk már együtt, úgyhogy valahol megbicsaklott ez a sztori. Ettől függetlenül elhiszem, hogy van olyan pár, akiknél jól működik a nyitott házasság.”

A csinos színésznő és mostani férje kapcsolatába nincs helye harmadik félnek, igaz, sosem lehet tudni, mit hoz a jövő… „Soha nem merült fel ilyen közöttünk. Még csak szóba sem került ilyesmi, de a NőComment! forgatása után hazamentem, és elmeséltem Korcinak, hogy Máté mit mondott a házasságáról. Mondtam a férjemnek, hogy én meghalnék, ha megcsalna, és azt mondta, hogy ő is. Ennyivel le is zártuk a témát, mert mindig magától értetődő volt, hogy a mi kapcsolatunkba nem fér bele egy harmadik fél. Kornéllal annyira erős közöttünk a szerelem, a kötődés, a birtoklási vágy, vagy bárhogyan is nevezzük, hogy nem tudnék osztozni rajta. Most nincs fantáziám a nyitott házassághoz. Aztán lehet, hogy egyszer ezt másképp látom majd, hisz sosem lehet tudni, hogy mit hoz az élet, de most azt mondom, hogy képtelen lennék megcsalni őt, és belehalnék, ha félrelépne.”

Nem mindig a férfi a csalfa

Dorka szerint a megcsaláshoz két fél kell, és ebből nem mindig a férfi az, aki máshol keresi a boldogságot. „Sok olyan nőt ismerik, akik nem monogám beállítottságúak, úgyhogy nem feltétlen evidens, hogy mindig a férfi a csalfa, sőt! Legfeljebb jobban van reprezentálva, hogy ők a hunyók. De ha megnéznénk egy statisztikát, akkor szerintem inkább a nők javára dőlne el a sztori. Maradjunk abban, hogy egyik fél sem szent!”

Kiemelt kép: Toroczkay Csaba

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!