Napi friss

Könnyek és fájdalom – Barátnőjét ejti ki ma este az Exatlon egyik párbajozója

Az Exatlon Hungary történetének legdrámaibb estéje következik.

A szerdai végjáték után Dorci lett a hét első biztos párbajozója, és mivel a végjáték második fordulóját is a Kihívók bukták el, Dorcinak az egyik Kihívó ellen kell párbajoznia. A többi Kihívó-lány védett, ráadásul Bogi a legjobb statisztikával rendelkezik a héten, így ő megúszta a párbajt. Dorcira nehéz nap vár: egy új Kihívó-jelölt, Derzsi Viki érkezik, hogy megvívjon vele a versenybe kerülésért. A műsor hazai történetében ilyenre még nem volt példa. De nemcsak a váratlan helyzet miatt lesz drámai a mai adás, hanem azért is mert, a két Kihívó-lány nagyon jó barátságot ápol. A mai nap végére azonban csak egyikük maradhat versenyben, így bármelyikük is nyer, a barátnőjét ejti ki. Várhatóan az Exatlon Hungary ma esti adása könnyekkel teli lesz, hiszen a két lány egyelőre mit sem sejt arról, hogy kivel kell párbajoznia.

Közben a Kihívóknál egy újabb helyzet korbácsolja tovább az érzelmeket. A csütörtöki végjáték alatt ugyanis megrándult Bogi válla, orvosi javaslatra többet nem futhatott aznap. A sérülés súlyosságát a nap végén Bálint, Dorci és Gréti egy közös kupaktanácson némileg megkérdőjelezte. Hozzájuk csatlakozott Novák Zalán is, aki olvasóinkkal is megosztja véleményét a kialakult helyzetről: „Úgy gondolom, hogy egy sérülés nem játék, ezt a saját bőrömön is tapasztaltam. Jelenleg is benne vagyok, és tudom, hogy ez mivel jár. Ha valaki hazardírozik az állapotával, akkor éppen elég, hogy el kell számolnia a lelkiismeretével – mondja a Kihívók vezéregyénisége. – Bennem nincs ellenszenv Bogi irányában, az idő úgyis eldönti majd, hogy ki milyen ember, és remélem, hogy mindenkinek kijön majd az igazi oldala. Pár napja említettem neki, hogy görcsösnek érzem a viselkedését, ő próbálta ezt a második évadra hárítani. Nem tudom, hogy Boginak jelenleg melyik arcát látjuk.”

Gréti is Bogi lelkiismeretére bízza, hogy számot vessen a tegnap történtekkel. „Kicsit az az érzés volt bennünk, hogy sejtette, jó a statisztikája, és szerette volna megtartani ezt a hullámot. Így bármennyire is tudott volna futni, inkább kiült, a vállára hivatkozva. Később azonban úgy voltam vele: megértem, ha valóban fáj neki. Ha mégsem, akkor a lelkiismeretére bízom. Sokat beszélgetek Bogival. Nyilván Dorcitól távolabb áll, de mindenki mással jól elvan. Versenyzőként hasonlít hozzám abban, hogy nagyon teljesítménycentrikus. Emberileg pedig egy jókedvű, felszabadult lánynak tartom. Sokszor tartja a távolságot, ami szintén megvan bennem is.”

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!