Napi friss

Újra mentális problémákkal küzd ALEE, az X-Faktor győztese

„Időbe telik, mire mentálisan rendbe teszem a múltat és a jelent, ami kísért”– mondja a rapper, aki az utóbbi időben kicsit eltűnt. Nem véletlenül...

Nagyot változott Balázs Alex ALEE élete azzal, hogy megnyerte az X-Faktor jubileumi szériáját, és bizony olykor a sikert sem könnyű feldolgozni. A fiú korábban már vallott arról a Storynak, hogy életének egy-egy szakaszában mentális problémákkal küzdött. Legújabb posztjából úgy tűnik, hogy ezekkel még nem tudott teljesen leszámolni, az elmúlt időszakban is előjöttek valamilyen formában. A rapper posztját változtatás nélkül közöljük.

„Gondoltam, pár mondatban végre beszélek kendőzetlenül, őszintén arról, hogy mi történik velem. Mint ahogy észrevettetek, eltűntem a social media világából. Posztoltam párat nektek, letudtam a kötelezőket, de ezentúl semmi, talán csak igyekeztem azt mutatni, minden rendben, boldog vagyok, és csinálom, amit kell. Sajnos ez teljes egészében nincs így. Hatalmas utat jártam be, de ez még semmi, ez csak egy kezdet, írom a zenéket, kipróbálok új dolgokat, de keresem magam. Akármennyire céltudatos vagyok, akármennyire ott vagyok fejben, ez egy hatalmas változás az életemben, ami kihat rám mentálisan. Nem fog széttörni a nyomás, nem futamodok meg, nem tűnök el. Csinálni fogom azt, ami miatt még pozitív tudok maradni. Csak ez most egy ilyen időszak, skacok, és meg szeretném köszönni, hogy mellettem vagytok, és minden koncerten tomboltok! Nem tudok mindenkinek megfelelni a zenémmel, a külsőmmel, a személyiségemmel. Nem is akarok! Most egy olyan Alee-t fogtok kapni, aki azt csinálja, ami ő, amit szeret, amit boldogan, motiváltan csinál. Csak kell/kellett egy kis idő, hogy visszataláljak magamhoz. Úgyhogy ne csüggedjetek, készülnek az új zenék, csak időbe telik, mire mentálisan rendbe teszem a múltat és a jelent, ami kísért néha. Veletek maradok, és csinálom, amihez a legjobban értek, magamat adom, és zenélek, lesz*rva a negatív embereket és a negativitást magam körül!”

Kiemelt kép: Birton Szabolcs, Smagpictures

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!