Napi friss

Novák Zalán a csoportos fürdőzésről: „Mással is el tudtam volna képzelni!”

Paradicsomi körülmények között pancsolhattak a Kihívók az Exatlon Hungary műsorában. Ám hiába volt körülvéve csinosabbnál csinosabb fürdőruhás lányokkal Zalán, ő valaki mással szeretett volna fürdőzni. De vajon kivel?

A Kihívók a tegnapi adásban megnyerték az élményért vívott csatát, így lovagolni, zipline-ozni és fürdőzni mentek. A paradicsomi körülmények között Novák Zalán gondolatai is elkalandoztak…

„4-5 éves koromban ugyan lovagoltam, de kisgyerekként nem tudtam megtapasztalni, hogy milyen nyílt terepen ügetni. Teljesen más impulzust adott, nagyon jó élmény volt. Az utána következő zipline is szuper élmény volt, és a mesés környezet, ahol fürdőztünk, szintén felejthetetlen. Jó volt a csapattal, de mással is el tudtam volna képzelni…” – mondja Zalán. Vajon kire gondolhatott?

A lovaglás egyébként Bogitól sem állt távol. „Gyerekként jártam ki Kazincbarcikán a helyi lovardába, inkább hobbi volt, mint versengés. Nagyon jó volt hasonló érdeklődésű gyerekekkel bandázni, és velük megtanulni lovagolni – emlékszik a Kihívó-lány. – Később a korcsolya volt az első az életemben, így a lovaglás háttérbe szorult, de a mai napig nagyon szeretem. A mostani élmény ezen része kicsit visszarepített az időben. Nagyon kerek volt a nap, minden része feltöltött minket. A legjobb eddigi élményeim között biztosan ott lesz ez a mostani.”

A mai adásban szükségük is lesz a plusz energiára, hiszen jön a végjáték első fordulója, ahol kiderül, ki a hét első biztos párbajozója.

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!