Napi friss

Íme a bizonyítékok: hollywoodi recept szerint válik Kulcsár Edina és Csuti

Az egész ország arra kíváncsi, mikor ér végre véget a Kulcsár Edina válása körüli őrület. Egy amerikai szakember megalkotta a hírességek válásának tökéletes forgatókönyvét, ami megdöbbentő hasonlóságokat mutat a szépségkirálynő esetével. Így az is megjósolható, meddig tarthat a felhajtás.

Ahogyan a házasságkötés vagy egy új baba, a válás is komoly üzleti tényező lett a hírességek világában. Hiszen legfőbb tőkéjük a hírnevük, a reputációjuk. Nem véletlen, hogy Hollywoodban a válások közzétételének, kommunikálásnak már külön tudománya van, amelyet a magyar sztárok is követnek, erre a legjobb példa Kulcsár Edina és Csuti esete.

Egy ügyvédnő, Laura Wasser találta ki a szigorúan időzített válások receptjét, azaz hogyan csepegtessék szakításuk hírét a sztárok, illetve mikor és hogyan jelentsék be azt. Saját tapasztalatból tudja, hiszen három, nálunk nem, de Amerikában eléggé ismert férjtől vált már el. Wasser módszerének lényege, hogy karácsonyhoz közeli, lehetőleg januári időpontban és minél kevesebb, de hangzatos információ szivárogjon ki a médiába.

A Wasser-módszert követő sztárok rendszerint már ősszel kezdik elhinteni, hogy gond van a házasságukkal, így tett Edina és Csuti is, hiszen a Nyerő Párosban sem titkolták, baj van közöttük. Az egyértelmű jelzésekre azonnal ugrott a sajtó, ezzel Edináék előkészítették a terepet ahhoz, hogy a pár hónap múlva közzétett szakítás már ne derült égből villámcsapásként hasson. Karácsony táján egyébként szerencsés fenntartani a látszatot, ők is így tettek, hiszen a szeretet ünnepén senki sem akar válásról olvasni. Rossz szájízt hagyna a rajongókban, mondván: miért nem várták meg a gyerekek miatt az ünnepet?

Wasser jól bevált forgatókönyve szerint a péntek délután a legideálisabb egy válás bejelentéséhez, mert akkor kevésbé éberek a bulvárlapok újságírói – mivel a szombati lapok már készen vannak. Vasárnap pedig nincsenek megjelenések, és a sztárok hétfőig időt nyernek, hogy felkészüljenek a hajcihőre. Az internetes újságok legtöbbjének meg úgyis csak maga a hír számít, nem a mélyebb elemzés. Edináék a szakításukat január 14-én, pénteken késő délután jelentették be.

Ha egyik félnek már van új kapcsolata, akkor azt Wasser szerint hamar nyilvánosságra kell hozni. Így tett Edina is. Ennek oka, hogy leleplező újságcikkek helyett ő irányítsa az eseményeket, felhívva a figyelmet arra, hogy nem búslakodik, a jövőre koncentrál, és egyben jelzi, közeleg a válás is.

Ha túl nagy a csinnadratta egy szakítással kapcsolatban, akkor az ügyvédnő két módszerhez folyamodik: vagy bejelenti, hogy hamarosan egy másik híres sztárpár is válni fog, persze név nélkül, így elindul a találgatáscunami, vagy pedig felnagyítja kliense fellépéseit, bemutatóit, jótékonysági akcióit, így ha nem is tereli el teljesen a figyelmet a válásról, de máris jobb színben tünteti őt fel. Edina nem véletlenül jelentkezett első dalával, és máris énekesnői terveiről beszél mindenki.

Wasser egyébként azt tanácsolja a klienseinek, hogy legkésőbb áprilisig váljanak el, de legalábbis adják be a papírokat. A tavasz a megújulás évszaka, amikor minden virágba borul, hangulata miatt ennek az időszaknak a boldogságról kell szólnia, nem a válásról. Így ha Csuti és Edina továbbra is Wassert követik, két hónapon belül pontot tehetnek a házasságuk végére.

Kiemelt kép: RTL Klub

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!