Napi friss

Folt esett Lagzi Lajcsi volt feleségének becsületén – 100 milliót követelhet

Lajos és Boglárka házassága ugyan már hivatalosan is véget ért, a zenész hosszú évek óta húzódó peres ügye azonban még korántsem zárult le. 

Tetemes összeg ütheti a markát Galambos Lajcsi egykori feleségének. Egy kártérítési ügyekben jártas jogi szakértő szerint Boglárka akár 100 millió forintos sérelmi díjra is perelheti az államot, amiért alaptalanul meghurcolták őt a trombitás közműlopási ügyében. A Blikk információi szerint Lajos és Boglárka házassága ugyan már hivatalosan is véget ért, a zenész hosszú évek óta húzódó peres ügye azonban még korántsem zárult le.

Mint ismert, Lajcsi 125 napot töltött letartóztatásban, és bűnrészességgel vádolt feleségét, Boglárkát is letartóztatták. Az asszonyt végül tíz nappal később kiengedték a börtönből, mondván, esetében nem áll fenn a bűncselekmény gyanúja, ennek ellenére mégis jó ideig vádlottként tartották számon. Végül ugyanaz az ítélőszék, a Budaörsi Járásbíróság, amelyik letartóztatta, felmentette őt a vádak alól, azonban nem lenne meglepő, ha az asszony nevén és becsületén ejtett folt nem engedné nyugodni Boglárkát. Egy kártérítési ügyekben jártas jogi szakértő szerint a másodfokú ítélet után Lajcsi volt felesége akár 100 millió forintos sérelmi díjra is perelheti a magyar államot. Erre a jogerős döntésre azonban még várni kell. „Négy és fél hónap telt el az ítélet kihirdetése óta, de a bíróság elképesztő módon csak a napokban küldte el nekünk az írásbeli indoklást. Emiatt legfeljebb csak év végén hirdethet ítéletet a Fővárosi Törvényszék” – fakadt ki az atv.hu-nak dr. Fröchlich Krisztián, Lajcsi ügyvédje.

Kiemelt kép: Korponai Tamás

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!