Napi friss

Gyászba borult a magyar mulatósvilág

Az elmúlt időszakban három mulatóssztár is elveszítette szerettét. Míg Márió és Csocsesz a feleségét, addig Bunyós Pityu imádott édesanyját gyászolja.

Feleségét gyászolja Márió

Mérhetetlen fájdalom érte Máriót. A népszerű harmonikás még tavaly októberben veszítette el imádott feleségét, gyermeke édesanyját, Annamáriát. A pedagógusként dolgozó asszony haláláról az iskolája írt először. „2021 októberében pótolhatatlan veszteség érte iskolánk közösségét. Bár az utolsó pillanatig szorítottunk és imádkoztunk, szeretett kollégánk, barátunk, Annamária elvesztette küzdelmét súlyos betegségével szemben. Egy rendkívül tiszta lelkű, értékes és tehetséges ember hagyott itt minket” – áll az iskola honlapján.

Csocsesz nem tudott elbúcsúzni

Csocsesz felesége, Gyöngyi tavaly márciusban hunyt el, az 58 éves nő a koronavírus-járvány áldozata lett, 17 napig küzdött, végül a szervezete feladta a harcot. „Kedves barátaim, ismerőseim, fájó szívvel és mérhetetlen fájdalommal tudatom, hogy kedves feleségemet, aki imádta az életet, és mindennek tudott örülni, 58 éves korában, 17 nap hatalmas küzdés után legyőzte a vírus, itt hagyott bennünket, hiánya elviselhetetlen! Nyugodj békében, drága Gyöngyikém!” – búcsúzott közösségi oldalán a feleségétől Csocsesz.

Bunyós Pityu: „Anyukával össze voltunk nőve”

Az egykori ökölvívó példás kapcsolatban volt az édesanyjával, aki Csocsesz feleségéhez hasonlóan a világjárvány áldozata lett. A mulatóssztár azóta sem tudta feldolgozni a történteket. „Nem mondtam senkinek, hogy milyen nagy fájdalom ért. Mi anyukával nagyon össze voltunk nőve. Én még most sem fogtam föl, hogy elmentem, mindennap beszélgetek vele, a fotójával, mintha még itt lenne. Nagyon rossz, hogy a kis mama itt hagyott minket, de hálát adok a Jóistennek, hogy 84 évet megért. Jó volt a kapcsolatunk, sok időt töltött nálunk, szerettük egymást. Váratlanul ért, amikor hirtelen be kellett vinni a kórházba, a koronavírus egy hét alatt elvitte. Imádkoztam azért is, hogy ne szenvedjen sokat, mert nem érdemelte meg” – mondta még tavaly decemberben a Borsnak Bunyós Pityu.

Kiemelt kép: Olajos Piroska

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!