Napi friss

Vallott az Exatlon sztárja: „Ez elkeserítő volt!”

Ungi hétfői visszatérése után nem igazán érzett rá a játékra, csütörtök este azonban megtört nála a jég. Sikerült pontot hoznia, a Bajnokok pedig behúzták a végjáték második fordulóját is, így a héten nem fenyegeti őket a kiesés.

„Lehet, hogy a csapat jobban várta már ezt a pontot, mint én magam, mert tényleg nagyon elkeserítő volt, hogy napok óta nem sikerült teljesítenem. Nekem is nagy öröm volt, amikor tudatosult bennem, hogy én is hozzájárultam a győztes végjátékhoz – mondja Ungi, aki bízik abban, hogy ebből a pontból kellő erőt tud meríteni a továbbiakhoz. –  Amíg egynél több ember áll a dobogón, addig az egy csapat, és kell, hogy támogassuk és motiváljuk egymást. Természetesen jó érzés, hogy ez most nekem is sikerült, és bízom benne, hogy lesz folytatása.”

A csapatból Reni ismeri a legjobban Ungit, és ő is nagyon örül a sikerének. „Azt látom rajta, hogy nagyon felszabadult, nagyon szerette volna már behúzni az első pontot. Mindig nyugtatni kellett, hogy legyen türelmes, majd sikerülni fog, és tényleg a legjobb pillanatban jött az áttörés. Senki pontjának nem örültem még ennyire, és ezzel a többiek is így voltak – mondja a Bajnok-lány. – Abban biztos vagyok, hogy ezzel a ponttal nagy teher jött le róla. Bár ő úgy gondolja, hogy ez csupán egy pont volt, de ha a későbbiekben sem hoz annyi pontot, akkor sincs baj, mert akkor is szüksége van rá a csapatnak. Egy csapatnak akkor is hasznos tagja lehet valaki, ha kevésbé eredményes.”

Az, hogy Szabó-Thomka Hannának melyik kihívóval kell megmérkőznie a péntek esti párbajban, hamarosan kiderül. Az izgalmak pedig hétfőn is folytatódnak, hiszen jön az All Star-évad első nemzetközi összecsapása, Magyarország Mexikó ellen küzd majd.

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!