Napi friss

Horváth Gréta: „Velem ne szórakozzon senki!”

Ezt a karakán kijelentést tette az influenszer, akinek a botrányos válásától hangos hetek óta a sajtó. Alighanem exének, Meggyes Dávidnak üzent.

Tartja magát és emelt fővel viseli Horváth Gréta, hogy férje egyik napról a másikra felrúgta a házasságukat, és rögtön új szerelemre talált Stana Alexandra táncosnő mellett. A történetet nehezíti, hogy a szakítás után az a hír is felröppent, hogy Dávid a kapcsolatuk alatt nem volt éppenséggel a hűség mintaképe. Grétánál több hölgy is jelentkezett a szakítás hallatán, akik azt állítják, férje a házasságuk alatt kikezdett velük. A magára maradt édesanya a napokban a Palikék Világa by Manna Három Igazság című műsorában őszintén mesélt a benne kavargó érzésekről. „Valamiért azt érzem, hogy nekem muszáj erősnek lenni. Tehát, hogy velem ne szórakozzon senki! Nekem muszáj menni azon az úton, amin szeretnék – mondta. Szavaiból kihallható, hogy rettentően csalódott, de az is, hogy esze ágában sincs egy csalfa férj miatt a padlón maradni. – 31 éves vagyok, és megmondom őszintén, úgy érzem magam, mint egy 80 éves. Meg kell szenvedni, le kell menni az aljára, meg kell vizsgálni, ki kell venni belőle azt, ami téged tovább tud építeni, és menni kell előre.”

Ebben a hullámvölgyben Gréta legnagyobb támasza a családja és a barátai, akik mindenben mellette állnak és támogatják. Első házasságából született kisfia, Filip előtt pedig bár nem rejtegeti a könnyeit, most is azt mondja neki, amit mindig: „Anya addig fog menni és küzdeni, amíg csak dobog a szíve.”

Kiemelt kép: Rozmanitz Gábor

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!