Napi friss

Ki nyeri az Exatlon Hungaryt? – Válaszol a kieső

Kiesése után adott interjút a story.hu-nak a TV2 extrémsport-realityjének pénteken búcsúzó játékosa. Vestator azt is elárulta, szerinte ki az esélyes a végső győzelemre.

Story.hu: Volt olyan versenytársad, aki a párbaj előtti napon azt mondta: úgy látja, fejben már feladtad. Hogy látod ezt? Milyen érzésekkel vágtál bele? 

Mischinger Péter: Alapvetően nekem nem szokásom semmit feladni, sem fejben, sem egyébként. Az, hogy én igyekszem reálisan nézni az esélyeimet, egy másik kérdés. Igyekszem a saját dolgaimat is objektíven nézni, és látva, hogy ki az ellenfelem, egyszerű esélylatolgatás volt részemről, egyáltalán nem feladás. Volt bennem bizonyítási vágy, bíztam benne, hogy lesz valami, ami segíteni fog, de ez sajnos csak az első futamban volt meg. Ott leszállt a vörös köd, és megvolt a teljes koncentráció.

Story.hu: Mi hiányzott a győzelemhez?

Mischinger Péter: Talán az a fél év rutin, ami Andrisnak frissen megvolt. Én nagyjából két hónapot készültem az All Starra, amiben volt fizikai felkészülés, de többnyire dobálás, mert jellemzően ez az, ami fontos. Ugyanakkor nyilván nem lehet az eszközöket és az ügyességi feladatokat reprodukálni.

Story.hu: Mi lesz az első dolgod, ha hazaérsz?

Mischinger Péter: Természetesen a kedvesemmel töltök egy vagy két napot, ahogy a munkája engedi. És nagyon remélem, hogy a közeljövőben el tudunk menni közösen egy kis pihenőre, hogy minőségi időt tudjunk együtt tölteni. És persze a macskánk is jön velünk, ő is a család része.

Story.hu: Kit tartasz a legesélyesebbnek a győzelemre ebben az évadban?

Mischinger Péter: Azt gondolom, hogy nagyon korai ez megmondani, nagyon gyakran van sérülés, és egy adott pálya, adott ügyességi is sok dolgot eldönthet egy fontos pillanatban. A fiúk közül azt gondolom, hogy Bálint, Geri esélyes lehet a Kihívóknál, a Bajnokoknál pedig azt hiszem mindenki, Andris, Zozó, Danny és Krisztián is. A lányoknál egy kicsit bonyolultabb a kérdés, Grétinek természetesen most is van esélye, ahogy Busa Gabinak is, de szerintem ott sokkal könnyebb meglepetést okozni. Akár Dorka a Kihívóknál, vagy Janka a pirosaknál, ő is nagyon esélyes. Ott szerintem tényleg bárki lehet.

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!