Napi friss

Nádai Anikó és Hajmásy Péter – Rácáfoltak a kétkedőkre

Másfél éve lobbant lángra köztük a szerelem, amit sokan tiszavirág-életűnek gondoltak. Ma viszont már jegyesekként első közös gyermeküket várják.

Nem sokan gondolták volna, hogy jó vége lehet a 2020 nyarán hatalmasat robbant sztárpárcserének, amikor is Weisz Fanni Nádai Anikó volt barátjával, Gergővel jött össze, nem sokkal később pedig Anikó és Hajmásy Péter is egymásra talált. A legtöbben bosszút sejtettek a háttérben, és azt jósolták, Anikóék kapcsolata tiszavirág-életű lesz. Az élet azonban egészen más forgatókönyvet szánt nekik, és most, másfél évvel később esküvőre készülnek, illetve ami a legújabb hír, hogy első közös gyermeküket várják.

Az első örömhírt egy hete, a dominikai nyaralásukon jelentették be, ahol Peti egy tengerparti sétán tette fel a nagy kérdést Anikónak. Igaz, a leánykérés nagyon viccesre sikerült, egy turista ugyanis elcsente a gyűrűt, és viccből letérdelt Anikó elé. Peti csak a kis közjáték után tudta komolyra fordítani a szót. A műsorvezető pedig könnyek között mondott igent. A kommentelők közül egyébként már akkor sokan babavárást sejtettek, de a sztárpár senkinek sem reagált a felvetésre. Nemrég azonban elérkezettnek látták az időt, hogy beszámoljanak róla, hamarosan szülők lesznek.

Anikó azt írta, határtalan az örömük, hogy bővül a családjuk, amit eddig négyen, a korábbi kapcsolatából született kisfiával, a hat és fél éves Patrikkal és házi kedvencükkel, Süti kutyával alkottak. Peti is nehezen találja a szavakat a boldogságára, és megható sorokkal üzent születendő gyermekének: „BABIKA, már most nagyon szerelmes vagyok BELÉD” – írta Anikóval közös képe alá. A boldogság pedig valóban kijárt mindkettőjük számára, hiszen Peti egy válással a háta mögött kezdett új életet. Anikó pedig több csalódás után találta meg élete párját Petiben, akiről úgy érzi, imádott édesanyja küldte őt neki. Erről a Nyerő Páros című műsorban mesélt, a szerelem ugyanis nem sokkal anyukája halála után toppant be az életébe.

Kiemelt kép: RTL Klub

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!