Napi friss

Kulcsár Edina új párja visszaüzent Sebestyén Balázsnak

A rádiós nem kímélte Edinát a válása miatt, amire a modell újdonsült szerelme, G.w.M sokat sejtetően reagált.

Hatalmas port kavar Kulcsár Edina szerelmi élete, napok óta a válásáról és a G.w.M nevű rapperrel való új párkapcsolatáról szólnak a hírek. A Rádió 1 csapata sem tudott elmenni a történet mellett, Sebestyén Balázsék több reggelen keresztül is elemezték a történteket. A műsorvezető tőle megszokott módon, kíméletlen poénokba csomagolva fogalmazta meg a véleményét és fejezte ki nemtetszését Edina lépéseivel kapcsolatban. Balázs szerint mindenkinek, de főleg egy közszereplőnek, kutya kötelessége lenne korrekt módon lezárnia egy házasságot, ami, úgy véli, Edinának nem sikerült.

A tavaly nyáron Edinával együtt forgatott Nyerő Páros című műsorban tapasztaltak alapján pedig éles kritikát fogalmazott róla. „Én is töltöttem vele három hetet, azt se tudja, merre van arccal előre. Semmiféle tudatosság nincs benne, annyira sodródik, és annyira nem tudja, hogy ki ő valójában, hogy ezen én meg sem lepődöm.” Ezután Balázs arra is kitért, hogy szerinte sok celeb mellett Edinának sincs meg a kellő érzelmi intelligenciája ahhoz, hogy ne méltatlanul és a másik megalázásával fejezzen be egy házasságot” – utalva arra, hogy érezheti magát az elhagyott férj, Csuti, akit a neje máris pótolt egy új szerelemmel.

Úgy tűnik, a rádiós élcelődése az újdonsült párhoz is eljutott, mert G.w.M a többnapos zrikálás után visszaüzent. Balázs egyik legrégebbi és kétségkívül az egyik legviccesebb, de egyben legkínosabb videóját tette ki az Instagram-oldalára, ahol a műsorvezető hebegve-habogva, magyarázkodva próbálja elkerülni, hogy pár kemény fiú elagyabugyálja. A felvételen egyébként Balázs a Kész Átverés! áldozata, a történet pedig arról szól, hogy egy Balázs Show-ban megalázott srác a barátaival a műsor után a parkolóban várja őt egy kis elbeszélgetésre. A videó, amiből részleteket osztott meg a rapper, itt tekinthető meg:

Kiemelt kép: Tóth Beáta

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!