Napi friss

Három éve halt meg Andy Vajna – Fiatal özvegye képtelen a továbblépésre

Hiába a mesés vagyon, az új szerelem, Vajna Tímea boldogsága mégsem felhőtlen.

Vajna Tímea gyásza és a ma három éve elhunyt producer, Andy Vajna iránt érzett szeretete, úgy tűnik, végigkíséri az életét. A fiatal özvegy még ma sem tudta elengedni a fájdalmat, amit férje elvesztése jelent számára. Egy évben többször is nyilvánosan megemlékezik róla, és könnyekkel küszködik a halála évfordulója mellett Andy Vajna születésnapján, akárcsak a házassági évfordulójukkor. „Három éve, hogy drága Andym a mennybe költözött, de a szívemben mindig itt marad… Örökre velem” – írta Timi a közösségi oldalán, ahol közös, meghitt képekkel is megemlékezett férjéről. Egy kapocsszimbólum is fellelhető a sorok között, utalva arra, hogy ami köztük volt, valóban örök és elszakíthatatlan kötelék.

A kérdés csak az, hogy ez az érzelmi összeköttetés vajon hogy hat az örökösnő párkapcsolatára. Timi ugyanis több mint fél éve menyasszony, néhai férjével közös barátjuk, Zoli tavaly augusztusban megkérte a kezét. „Ha a gyász folyamata nem ért véget, akkor a párkapcsolat ideig-óráig eltarthat, de igazából halálra van ítélve. Akkor mondjuk azt, hogy a gyászfolyamat befejeződött, ha a gyászoló képes elengedni a szerettét, és már nem gyakoriak a nagy érzelmi kavalkádok a lelkében. Ez persze nem azt jelenti, hogy el kell felejteni azt, akit elveszítettünk, vagy nem érezhetünk hiányt, szomorúságot miatta. Sőt az évfordulókon teljesen természetesen a kiborulás, és hogy a sebek feltépődnek. De a gyászmunka vége az, ha képesek vagyunk tartósan nyitni a külvilág felé, és már csak ritkák az érzelmi mélyrepülések” – monja a story.hu-nak dr. Makai Gábor klinikai szakpszichológus.

Nos, hogy Timi hol tart a folyamatban, nehéz megállapítani. Ahogy azt is, hogy mi lehet vele és a vőlegényével. Úgy hírlik, pár hete együtt utaztak síelni, de az örökösnő az egykori párja, Damu Roland tragikus halála után őt ért sok bántó üzenet miatt nem osztott meg egy fotót sem, leszámítva a mai, Andy Vajnára emlékező bejegyzését.

Kiemelt kép: Birton Szabolcs

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!