Napi friss

Visszatért a rádióba Lang Györgyi – Kulka Jánossal egymást tanítják beszélni

Az énekesnő két hónappal ezelőtt kapott agyérgörcsöt, azóta keveset tudni az állapotáról. Most viszont mindenkit megnyugtatott, jobban van.

Hosszú kihagyás után ismét hallható volt Lang Györgyi ma délelőtt a Klubrádió Ötös című műsorában. A beszédén hallani, hogy némileg akadozik, és nehezebben formálja a szavakat. Ki is szólt a hallgatóknak, írják meg, ha nem értik, mit makog – fogalmazott a rá jellemző humorral. Majd özönleni kezdtek a válaszok. Többek közt olyanokat üzentek, hogy „Minden szavad értjük, és a humorod mit sem változott”, „Györgyi hangját megkönnyeztem”, vagy „Beszélj, énekelj, hallani akarunk!” Állandó műsorvezető-társa és jó barátnője, Falusi Mariann meg is jegyezte, mennyire hálás azért, hogy pár héttel a stroke-ja után már teljesen érthető a beszéde. „Marha bonyolult szavakat is ki tud mondani. El is kezdtem listázni, aztán felhagytam vele, mert már egy egész szótárnyit összeírtam.”

Az adásból az is kiderült, hogy Kulka János heti több alkalommal látogatja Györgyit, egymást tanítják beszélni. A sors fintora egyébként, hogy Györgyi épp abban a kórházi szobában feküdt, ahol a színész a hat évvel ezelőtti stroke-ja után. Illetve Jánoshoz hasonlóan a barátok fontosságát az énekesnő sem győzte hangsúlyozni, szerinte nélkülük nem lenne képes a felépülésre.

Kiemelt kép: Birton Szabolcs

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!