Napi friss

Kulcsár Edina és Csuti válása – Pataki Zitának igaza lett

A Nyerő Párosban az időjós többször megkongatta a vészharangot, hogy a két híresség házassága válságban van, de akkor még sokan felháborodtak a kijelentésein.

Tavaly ősszel, amikor a Nyerő Páros ment az RTL Klubon, nagy felháborodást keltett, hogy Pataki Zita – aki férjével, Szárnyas Attilával szerepelt a műsorban – szokatlanul őszintén nyilvánult meg Kulcsár Edina és Csuti házasságáról. A páros persze Zita nélkül is tudta, hogy komoly párkapcsolati problémákkal küzd, erről nyíltan beszéltek mindketten, mégis mintha az időjós lett volna az, aki még náluk is tisztábban látta: Edina és Csuti tulajdonképpen az utolsó percben vannak, hogy megmentsék a házasságukat. Ennek többször hangot is adott, ami olykor sem Edináéknak, sem a tévénézőknek nem tetszett.

Az egyik ominózus reggelen például Zita elmondta a házaspárnak, hogy Csuti hiába simogatja a felesége hátát, a gesztust sokkal üresebbnek érzi, mint amikor vele a saját férje teszi ugyanezt. „Ez szinte fáj nekem. Atitól meg szoktam kérdezni, hogy tehetem őt boldogabbá. Te megkérdezed, hogyan tudod a feleséged boldogabbá tenni? – fordult Csutihoz, mire ő nemmel felelt, amire Zita így reagált: – Ez a fontos kérdés egy párkapcsolatban.”

Egy másik alkalommal már sokkal indulatosabban szembesítette Zita Edináékat a problémáikkal. „Nekem ő az életem – és itt a férjére mutatott. – Ha bármi törés lenne, én rohannék az első szakemberhez, hogy ments meg, mit csinálok rosszul. A munkám sem érdekelne, semmi, le****om az összes socialmedia-felületet, ő az életem. Haldokoltok! Haldokoltok ketten együtt, és nem értem, hogy miért nem csináljátok.” Edina és Csuti később valóban szakemberhez fordultak problémáikkal, aki megállapította, nincs baj a kapcsolatukkal, inkább külön-külön személyiségfejlődésre volna szükségük. Azonban ez sem mentette meg a házasságukat, és úgy döntöttek, elválnak.

Kiemelt képek: RTL Klub, Olajos Piroska

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!