Napi friss

Komoly áldozatot hozott gyerekei érdekében Csuti

Döntését a követői sem értik teljesen.

Napok óta Kulcsár Edina és Szabó András Csuti válásától hangos a hazai sajtó, naponta több fordulatot is vesz a történet. Kétségkívül a legnagyobb az volt, amikor hétfő délután kiderült, Kulcsár Edinának már új párja van a népszerű rapper, G.w.M személyében. Edina erről Instagram-oldalán adott hírt. A bejegyzésből az is kiderült, hogy kettőjük közül Csuti az, aki elköltözött közös otthonukból, amit együtt építettek fel. Kislányuk, Nina születése után költöztek be, és közösen csinosítgattak. A páros még 2020 őszén a Best magazinnak bepillantást engedett az otthonába. Csuti akkor büszkén vezette körbe a magazin munkatársait a tágas, három hálószobás családi házban.

Mint Edina bejegyzéséből kiderült, a pár különválása óta Csuti csupán néha van a házban, hogy gyermekeivel legyen. A történtek fényében viszont követői értetlenkedésüknek adtak hangot, hogy miért távozott onnan, hiszen az az övé is. A férfinak azonban szemmel láthatóan egyvalami lebeg a szeme előtt: hogy gyermekei, Medox és Nina a lehető legkevésbé sérüljenek, a békét pedig az szolgálja, ha ő és Edina nem élnek egy fedél alatt. Ahogy az is beszédes, hogy bár láthatóan megvan a véleménye Edina és új párja kapcsolatáról, csupán szűkszavúan nyilatkozott csalódottságáról, és gyermekei érdekében nem akart többet megosztani érzéseiről, gondolatairól.

Csuti közösségi oldalán egyébként napok óta záporoznak a kommentek, és amióta kiderült, felesége már más oldalán megtalálta a boldogságot, észrevehető, hogy sokak véleménye megváltozott róla. Számos hozzászólásban olvasni, a válás hírére sokaknak az volt az első gondolata, hogy biztos Csuti hibájából történt a szakítás, de amióta kiderült, hogy Edina már nincs egyedül, egyre többen támogatják a férjet. Sokan vigasztalják, támogatásukról biztosítják, hogy majd az ő életében is megérkezik a nagy ő.

Kiemelt kép: RTL Klub

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!