Napi friss

Gyilkossággal vádolják Zsidró Tamást és Hajas Lászlót

Döbbenetes állítás: a két hajszobrászt teszi felelőssé gyermeke haláláért egy édesapa. Zsidró Tamás egyedül a story.hu-nak nyilatkozott a történtek kapcsán.

Egy fiatal lány halálát mosták össze Zsidró Tamás és Hajas László nevével. A story.hu elsőként szerzett tudomást arról a Facebookon keringő videóról, amiben egy elkeseredett férfi a lánya haláláról mesél, és a két leghíresebb mesterfodrászunk nevét említi szoros összefüggésben a tragédiával. „2021. október 20-án Győrben az elsőszülött gyermekem, Júlia a kórházban életét veszítette. A munkáltatója követelte, hogy a harmadik vakcinát vegye fel. Bécsben dolgozott kinn, egy nagy, neves cégnél, a Hajas–Zsidrónak volt a hajszobrásza, és szétrobbant a tüdeje a harmadik oltás után” – mondja a férfi, aki később el is sírta magát.

A felvétel kész lavinát indított, Zsidró Tamás közösségi oldalán vádló üzenetek jelentek meg, már többen gyilkosnak nevezik őt, és több kommentben is az olvasható, hogy elégtételt követelnek a lány haláláért. A két fodrász a hír hallatán azonnal felvette a kapcsolatot egymással, hogy utánajárjanak az állításoknak. „Rettentően sajnálom, hogy az úrnak meghalt a kislánya, de nekünk ehhez az ég világon semmi közünk sincs. Megszoktuk, mi közszereplők, hogy taposnak minket, de azért álljon már meg a menet! Az, hogy gyilkosnak neveznek, egyszerűen túlmegy minden határon. Nagyon rossz érzés és szíven üt ez az egész, mert azt gondolom, sok éve pozitív szereplője vagyok a bulvárnak.”

A sztárfodrász a videóban elhangzottakkal kapcsolatban is tiszta vizet öntött a pohárba. „Kezdjük ott, hogy nincs olyan, hogy Hajas–Zsidró Szalon se Bécsben, se máshol. De külön-külön Zsidró vagy Hajas Szalon sincs Bécsben. Egyikünk sem tud róla, hogy bármelyik pesti vagy budai szalonunkban ilyen nevű alkalmazott valaha is bejelentett munkaerő lett volna. Az üzletekben pedig nem tettük kötelezővé a koronavírus elleni oltást. Jogkövetők vagyunk, ezt várjuk el az alkalmazottainktól is, de se többet, se kevesebbet. Ez az egész eset pedig már ott sántít, hogy az úr elmondása szerint októberben történt a tragédia, amikor még szó sem volt a harmadik oltásról” – nyilatkozta Zsidró Tamás, aki szeretné elejét venni, hogy bárki komolyan vegye a közösségi médiában terjedő videóban elhangzott állításokat.

Kiemelt kép: Birton Szabolcs

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!