Napi friss

Sztárok válaszolnak – Megbocsátható a hűtlenség?

Sokan megígérik, megfogadják – majd aztán jól megszegik a hűségről tett fogadalmukat, ami a legtöbb párkapcsolat, házasság végét jelenti.

Emilio hű, de nem vak

„Férfiből vagyok, megnézem a szép nőket, de nagyon gazdag a kapcsolatom Tinával. Ő nemcsak a feleségem, hanem a társam, a barátom, a bizalmasom, a gyerekem anyja, a szeretőm. Mindent megkapok tőle, amire vágyom, nincsen űr az életemben, amit más nővel szeretnék betölteni.”

Fotó: Nagy Zoltán

Gajdos Tamás egyszer már megbocsátott

A 63 éves televíziós egyszer már szemet hunyt Krisztina botlása felett, ma már azonban nem téma közöttük a félrelépés. „Szégyen ide vagy oda, lehet, hogy sok férfitársam megvet majd, de én 28 éve hű vagyok a páromhoz. Sokan azt hiszik rólam, hogy hűtlen típus vagyok, hisz korábban modellkedtem, ismert vagyok, ráadásul rengeteg nő vesz körül, de én nem éltem vissza a lehetőségekkel. Legalábbis nem olyan sokszor. Persze korábban volt egy-két kolléganővel kalandom, de ez már rég lecsengett. A titok pedig az, hogy kell egy jó partner, aki mellett nem bámészkodik az ember. Megmondom őszintén, az első feleségemnél ez volt a probléma. Hogy nem volt már meg az a fajta szerelem, elmentünk egymás mellett, más volt az életritmusunk, én pedig egy idő után nyitott lettem, így csöppent az életembe ugyebár Krisztina is. A kapcsolatunk elején voltak vitatható dolgok, de már túllendültünk rajta. Tizennyolc éves, fiatal lány volt, amikor megismerkedtünk, és neki voltak elvarratlan szálak az életében, amit nagyon nehezem viseltem, de túltettem magam rajta. Még egyszer nem tudnám megbocsátani, ha félrelépne, de szerencsére ez nem téma közöttünk.”

Fotó: Nagy Zoltán

Balázs Klárinál nincs visszaút

Az énekesnő igen komolyan veszi férjének tett ígéretét, és ugyanezt várja fordítva is, máskülönben 41 év ide vagy oda: Gyuri repül. „A hűtlenség teljességgel elfogadhatatlan. Édesanyám nagyon belém sulykolta, hogy ha egyszer valakinek igent mondok, és a felesége leszek, akkor azt nem szabad megkockáztatni, és mindig arra gondoljak, hogy mit veszíthetek. Én pedig nem szeretném Gyurit elveszíteni, de igazság szerint nem is érdekel senki más. Számomra csak ő létezik, és ez fordítva is így van. Soha nem féltem attól, hogy megcsalna, mert tudom, hogy nagyon szeret, ráadásul tudja, hogy nálam nem lenne visszaút. Különben is: miért keresné máshol a boldogságot, ha mindent megkap tőlem? Paul Newman mondta, hogy minek menne egy gyorsétterembe enni, ha otthon a legfinomabb steak vár rá? Gyuri is így van ezzel. Mindent megkap tőlem, még az esélyt sem adom meg arra, hogy esetleg másutt keresse a boldogságot.”

Kiemelt kép: Olajos Piroska

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!