Napi friss

Rúzsa Magdi: „Imádom majd egybeöltöztetni a babákat”

Az énekesnő szeretné, ha ikrei öltözéke passzolna egymáshoz.

Mielőtt kórházba vonult az énekesnő, még alaposan felkészült rá, hogy minden meglegyen, mire megszületnek hármas ikrei. A YouTube-oldalára feltöltött videóban egy bababoltban járt, hogy beszerezze a kicsik ruháit. Első körben 44-50-es méretű darabok közül válogatott, hiszen ikrei több mint valószínű, hogy kisebbek lesznek, mint az átlagos méretű babák. Ezekbe akár tavaszig is tudja öltöztetni a piciket, ez attól függ, milyen gyorsan nőnek.

Az énekesnő lelkesen válogatott a kisállatmintás ruhák között, kislányának például virágos sapka helyett egereset választott. Nagy örömmel vetette bele magát az ünneplőruhák kiválasztásába is, amikben majd hazaviszik a kórházból a babákat – vagy ahogy Magdi hívja őket: babókákat. Mivel télen születnek az ikrek, hosszú ujjú kombidresszre lesz szükségük, illetve rugdalózóra és egy-egy overallra. Magdi azt is elárulta, leginkább a klasszikus fazonú babaruhákat és az őszies színeket kedveli. „Imádom majd egybeöltöztetni őket, hogy kombósok legyenek, de úgy, hogy kicsit el is térjenek.”

A videó végén kiderül, hogy az énekesnőt kifejezetten megnyugtatta, hogy olyan környezetben készülhetett a kicsik érkezésére, ahol nem érezte magát azért feszélyezve, mert nincs teljesen tisztában azzal, mi mindenre van szüksége egy babának. „Nagyon sokan vagyunk ezzel így, akik nem feltétlenül érzik ezt a dolgot elsőre. De nyilván majd belerázódunk” – mondta bizakodva.

Kiemelt kép: YouTube/Rúzsa Magdolna

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!