Napi friss

Három tipp Kánya Katától a sikeres társkereséshez

A színésznő tudja, manapság sokkal nehezebb ismerkedni, mint 25 évvel ezelőtt, de nem lehetetlen.

Huszonöt évvel ezelőtt nyitotta a társkereső irodáját, de nem győzi hangsúlyozni, az egy teljesen más világ volt. Az egyedülálló embereknek, akik komoly kapcsolatra vágynak, ma már sokkal nehezebb dolguk van még annak ellenére is, hogy az online ismerkedős oldalak gomba módra szaporodnak. Mint fogalmaz, a kínálat óriási, sok benne az útvesztő, így nem árt résen lenni. Segítségül pár jó tanáccsal is örömmel szolgál.

Fotók

„Hogy miként regisztrálunk egy oldalra, az kulcsfontosságú. Minden a megfelelő profilkép kiválasztásával kezdődik, épp ettől olyan nehéz falat. Elengedhetetlen, hogy azt mutassuk a képen, akik vagyunk. Egyrészről az arcunk ne legyen szétphotoshopolva. Ennek semmi értelme, úgyis kiderül az igazság, és legalább nem okozunk csalódást az első találkán. Illetve ne egy húsz évvel fiatalabb kori fotót osszunk meg, ahol ráadásul még húsz kilóval könnyebbek is voltunk. A feltöltött képek tükrözzék a valóságot, és amire még nagyon ügyeljünk, hogy ne legyenek kihívóak! Fürdőruhás, edzőtermi képek maradjanak csak a telefonunkban.”

Kezdeményezés

„Ha megtetszik valaki, nyugodtan kezdeményezzünk beszélgetést. Ebben a világban egyáltalán nem ciki, ha a nő ír rá a férfira.”

Találkozás

„Két-három levélváltásnak elégnek kell lenni ahhoz, hogy megbeszéljünk egy személyes találkozót, úgyis az dönt mindenről. Feleslegesnek tartom hetekig csetelgetni, ahol az ember kétszer meggondolhatja, mit írjon, bármit törölhet és újrafogalmazhat, vagy agyalhat egy még szellemesebb válaszon, ami tévútra vihet. Szokták mondani, hogy a klaviatúra mindent elbír, ne adjunk ennek teret.”

Kiemelt kép: Birton Szabolcs

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!