Napi friss

Gáspár Zsolti: „Győzőnek jogos a haragja felém”

Békejobbot nyújtott a Farm VIP házigazdája bátyjának, Győzikének, még énekelt is neki a születésnapjára. A vágatlan videó először nálunk tekinthető meg.

Évek óta megy az adok-kapok Gáspár Zsolti és bátyja, Győző között. Egyszerűen megfejthetetlen a fivérek kapcsolata, hiszen hol jóban vannak, hol kígyót-békát mondanak egymásra. De most mintha valami tényleg pozitív irányba változott volna Zsolti jóvoltából. A mókamester ugyanis a napokban egy kedves videóüzenettel köszöntötte bátyját a 48. születésnapja alkalmából, ami a több éve tartó hadban állásuk után annyira jólesett Győzikének, hogy boldogságában a közösségi oldalán is megosztotta a felvételt. „Történjék bármi, én akkor is szeretem a testvéremet, és minden évben felköszöntöm. Isten éltesse Győzikét sokáig!” – kezdte a story.hu-nak Zsolti, aki a testvérének készített születésnapi videó vágatlan változatát – amiben a Happy Birthday to You című dalt is elénekli  – csak nekünk juttatta el.

„Nincs az a kisebb-nagyobb háború, ami egy testvéri köteléket szétválasztana. Sokat gondolkodtam az elmúlt időszakban, és rájöttem, hogy Győzikének jogos a haragja felém – vallja be most először Zsolti. – Nincs mit szépíteni, én a bátyám hátán kapaszkodtam fel, és lettem ismert. Majd átugrottam őt, ahelyett, hogy ő egyengette volna a karrierem. Hiszen ő vitt bele a média világába, általa lettem ismert, és ezzel én nem foglalkoztam. Azt érzem, Győziben van csalódottság és egy kis féltékenység is, hogy a tanítvány túlnőtte a mestert, de én ezt megértem. Szégyellem magam, rémálmaim is vannak, de az új évben azon leszek, hogy rendezzem a testvéri kapcsolatunkat.”

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!