Napi friss

Kisebb vagyont költött ruhákra tavaly Katalin hercegné és Meghan Markle

Elöljáróban annyit, hogy a két hercegné összesen 46,8 millió forintnak megfelelő fontot fizetett ki ruhákra és cipőkre 2021-ben.

Katalin hercegné tavaly 119 eseményen jelent meg egyedül, a férjével vagy a királyi család más tagjaival, addig Meghan Markle, mivel Harryvel otthagyták a Windsor-házat, egyetlen egy hivatalos alkalommal se. De adott interjúkat, posztolt jótékonysági ügyekről és gyakran saját magát, többször az általa írt mesekönyvet népszerűsítő fényképeket és videókat, egy alkalommal pedig néhány napra ellátogatott férjével New Yorkba. Meghant, aki nyáron adott életet második gyermekének, így összesen 19 különböző ruhában lehetett látni, ezek közül egy sem volt olyan, amit korábban nyilvánosan hordott volna.

Katalin ezzel szemben csak minden negyedik nyilvános megjelenésén vett fel új ruhát, a többit már láthattuk rajta korábban. A divatszakértők összesítése alapján Anglia jövendő királynéja 49 ezer fontot, azaz 21,5 millió forintot költött gardróbjára 2021-ben, míg Meghan Markle 58 ezer fontot, tehát 25,3 millió forintot. Katalin egyébként a királyi ékszerkollekció darabjait viselte, illetve olyan kiegészítőket, amelyeket az elmúlt években már hordott. Sógornője 14 ezer font, 6,5 millió forintnyi új ékszereket csillogtatott meg.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!