Napi friss

Lehull a lepel – Így szépülnek a hollywoodi hírességek

Kedvenc világsztárjaink bármit képesek bevetni, csak hogy fiatalok maradjanak. Goldie Hawn, Eva Longoria és Lady Gaga természetesen mind a saját módszerére esküszik. Lássuk ezeket!

Goldie Hawn – citromlé és meditáció

A 76 éves színésznő akár húsz évet is letagadhatna a korából, jól bevált szépségpraktikáit pedig már hosszú évtizedek óta alkalmazza. Egyik kedvenc trükkjét magyar származású édesanyja tanácsára próbálta ki, ami nemcsak természetes, de igen költséghatékony megoldás. Hetente egyszer egy citrom kifacsart levével fertőtleníti a bőrét, ami remek tisztító és igen erős ránctalanító hatással bír. Bőre ápolása mellett pedig a testi-lelki feltöltődésre, szellemi felfrissülésre is nagy hangsúlyt fordít. „Mindennap meditálok egy keveset, így tudok igazán megnyugodni, felfrissülni és kikapcsolni, de akár a nyugtató zene hallgatása, vagy csak egy üres fal nézése is csodákra képes.”

Fotó: Getty Images

Eva Longoria – agyag és babaolaj

A Született feleségek 46 éves sztárja mindig is nagy gondot fordított a tökéletes megjelenésre, és számos kozmetikumot, természetes eredetű készítményt vet be fiatalsága megőrzőséért. „Sok terméket, kozmetikai eszközt, masszírozót, tisztítót, hámlasztót, pakolást kipróbáltam már, de mind közül az agyagos termékek váltak be a leginkább, amelyek nemcsak tisztítják, de ragyogóbbá is teszik a bőrömet. Ha pedig a sminkem eltávolítására kerül sor, akkor kizárólag babaolajat használok, ami könnyen eltávolítja a makacs szennyeződéseket, ráadásul puhává és rugalmassá varázsolja az arcbőrömet.”

Fotó: Getty Images

Lady Gaga – jégfürdő és kompressziós ruha

A 35 éves énekesnő a drasztikus módszerektől sem riad vissza, mindent bevet, hogy egészséges és fitt maradjon. Már bevett szokás nála, hogy a koncertjei után jeges, majd forró fürdőt vesz. „A jégfürdő segít a test fő szerveinek megfelelő oxigénellátásában, így minden fellépés után veszek egy jókora jégfürdőt. Nagyjából öt-tíz percet után jöhet a húszperces forró fürdő, végül újabb húsz percre a jégcsomagolással ellátott kompressziós ruha. Nálam ez vált be.”

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!