Napi friss

Nem semmi: Czutor Zoltán 17 literes fazékban főzi a karácsonyi menüt

A zenész és felesége, Czutor-Kilián Zsanett eddig minden évben követték a családi hagyományt. Ez az idén változik, azonban van, ami elengedhetetlenül ugyanaz marad.

A zenész családjában az idei karácsony más lesz, mint a korábbiak, ugyanis az elmúlt években mindig kibéreltek egy házat, ahol az egész család együtt töltötte az ünnepeket. Idén azonban mindenki otthon marad. „Nyáron felújítottuk a lakást, és otthon szeretnénk karácsonyozni. Áthívjuk a többieket, a családból bárki jöhet, aki szeretne. Az ünnepi menüben mindig szerepel a harcsapaprikás túrós csuszával, szegediesen elkészítve, ezt Zoli főzi, én pedig segítem őt. Ha itthon lesznek a nagy gyerekei, van, aki más városban él, vagy külföldön van, akkor átjönnek” – árulta el Zsanett, a zenész felesége.

Zoli azt mondja, mivel nagy a család, nálunk a hétköznapok is olaszosan telnek, ez alól a karácsony sem kivétel. „Hagyományos ételeket szeretünk ilyenkor fogyasztani, az apukám főzi a töltött káposztát, amit Szegedről hozunk fel. A harcsapaprikásomat pedig annyira megszerette a család és a közeli barátaink, hogy most már ott tartunk, hogy tizenhét literes fazékban főzök harminc adagot.”

Kiemelt kép: Birton Szabolcs

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!