Napi friss

A Nagy Ő – Horoszkópja alapján ezzel a lánnyal illik össze jobban Tóth Dávid

Már csak Lovas Annabella és Szalai Laura közül kell választania a sportolónak.

Ma este véget ér a TV2 párkereső műsora, és már csupán két lány verseng Tóth Dávid szívéért. Bárhogy is dönt a kajakos, nincs könnyű helyzetben, hiszen Annabellával és Laurával is nagyon jól megértik egymást. Mi most arra voltunk kíváncsiak, csillagjegye alapján melyik leányzó illik jobban hozzá.

Laura és Dávid – Halak és Halak

Sokan gondolhatnák, nincsenek különösen nehéz helyzetben, hiszen hasonló csillagjegyükből kiindulva könnyen megtalálják a közös hangot. Ugyanakkor ez hátrányt is jelent, mivel néha magukon kiigazodni sem egyszerű, nemhogy a másikon. Bár érzelmileg meg tudják adni egymásnak azt, amire vágynak, de váltakozó kedélyállapotuk feladja a leckét. Elég csak egy rossz mozdulat, és egyből sértett hangulatban találják magukat, amiből csak nagy nehézségek árán kászálódnak ki.

Annabella és Dávid – Bika és Halak

Ideális párosítás, ugyanis az óvatos és alkalmazkodó Halak kielégíti a Bikának azt a fajta igényét, hogy szeressék, gyengéden bánjanak vele, miközben ő marad a domináns fél a kapcsolatban. A kissé bizonytalan Halaknak jól jön a Bika határozottsága, ami segít neki megnyílni és bátrabbnak lenni a mindennapokban, ráadásul a Bika azt sem bánja, hogy a Halak gondoskodása néha már zavarba ejtő. Az biztos, könnyen szót értenek, sok bennük a közös, és évek múltán sem múlnak el az egymás iránt táplált érzelmeik.

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!