Napi friss

Második terhességéről mesélt Lovas Rozi

A mi kis falunk és a Radnóti Színház színésznője másképp éli meg mostani várandósságát, mint az elsőt.

Lovas Rozi februárra várja második kisbabáját, első gyermeke, Misa most másfél éves. A színésznő ritkán avatja be magánéletének részleteibe a közönséget, most azonban a DTK: Elviszlek magammal című műsorban elárult egy-két részletet a terhességéről.

Mint mondta, bár reggelente felszívja magát, energiája tart ameddig tart, délután pedig jön egy mélypont. „Általában én altatom a kisfiamat, és gyakorta én is kedvet kapok hozzá.” Nem kertelt, másfél éves kisfia mellett nem jut ideje arra, hogy – ahogy ő fogalmaz – beteljesítse az áldott állapot szép filozófiáját, hiszen egész nap Misa után rohangál. „Lehetetlenség azt az állapotot kiharcolni, mint ami Misával volt. Most ő a fő programom.” Rozi azon is sokat gondolkodik, hogy kisfia iránt érzett hatalmas szeretetét hogyan tudja majd megduplázni.

Arról is mesélt, Misa egyelőre nem sokat ért abból, hogy hamarosan kisbaba érkezik a családba. Például amikor megkérdezik tőle, hol a kis testvére, a saját hasára mutat. A színésznő és párja egyébként nem tervezték a babát, de Rozinak megvan rá a magyarázata, miért épp most jött el a családbővítés időszaka. „Valahogy mostanra sikerült egyensúlyba kerülni az életemben, hogy azt érzem, ennek így kellett lennie. Van valami flow, amire ráültem, és hallgatok a szavára.”

Kiemelt kép: Schumy Csaba

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!