Napi friss

Ez történik egy Irigy Hónaljmirigy-koncerten a színfalak mögött

Az együttes rendkívül komoly munkát fektet abba, hogy a show tökéletesen alakuljon, de olykor ők maguk kockáztatják a csúszást.

Bármilyen nagy is a feszültség és a stressz, az Irigy Hónaljmirigy tagjai képesek megteremteni az oldott légkört. Bár már megszokták, hogy két színpadi produkció között rohanva készülnek a következőre a színfalak mögött, mindig találnak alkalmat arra, hogy megvicceljék egymást. „Csak úgy dobáljuk le magunkról a jelmezeket két dal között, hogy belebújjunk a következő ruhába. Van, aki összehajtja, mások meg csak egymásra dobálják, és akkora ruhahegy gyűlik össze, hogy csak ’mérföldlépő csizmával’ lehet átkelni rajta. Mindannyiunk érdeke, hogy flottul menjen a műsor, érdekes módon mégis simán kockáztatjuk a csúszást, és megvicceljük a másikat azzal, hogy összecsomózzuk az épp sietve felvenni kívánt jelmeze nadrágszárát, hadd szívjon vele! Vagy összecseréljük a szemüvegeit… Mi is jól érezzük magunkat ilyenkor, és szerintünk a közönség is szereti, amikor a művész jót röhög saját magán, hiszen látják, hogy az előadást ő maga is élvezi. Ezzel lehet fenntartani az érdeklődést másokban és önmagunkban is, hogy ne unjuk meg mindezt, hanem menjünk előre, és csináljuk, ameddig csak bírjuk. Olyan ez, mint egy házasság. Így nézve, én már harminc éve nős vagyok” –  meséli Sipos Péter, a zenekar tagja.

Fotó: Schumy Csaba

A június 11-re tervezett 30. jubileumi koncerten is bizonyára lesznek emlékezetes pillanatok. Felcsendülnek a jól ismert, régi dalok, de teljesen megújult műsorral, új látványelemekkel, jelmezekkel készülnek. Rengeteget próbálnak annak érdekében, hogy az előadáson már minden jól begyakorolt mozdulatokkal, gondolkodás nélkül, lazán történjen. „Sokat ismételjük a mozdulatokat, hogy a színpadon már ne kelljen agyalni, ott kizárólag a szórakoztatásra fókuszálunk. Még az öltözéseket is lepróbáljuk, hiszen tudnunk kell, mennyi időre van szükségünk egy jelmezváltáshoz. Nagyon át kell látnunk a sorrendet, mert van bonyolultabb öltözés, van, ami több előkészületet igényel. Összetettebb a folyamat, mint azt sokan gondolják, de a lényeg, hogy jó legyen a végeredmény.”

Kiemelt kép: Smagpictures

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!