Napi friss

Ez nem Curtis éve volt

Azt mondják, csőstül jön a baj, az újpesti rappernél idén ez be is igazolódott. Drámák sora érte, a pontot az i-re pedig a nemrég történt szakítása tehette fel.

Mindenkit, de a zeneiparban tevékenykedőket különösen megviseli a koronavírus. Curtis sem kivétel ez alól, akinek zenésztársaihoz hasonlóan igencsak megcsappant a fellépéseinek száma. És mi is lehet fájóbb egy előadónak, mint hogy nem zenélhet lépten-nyomon a közönségének. A nyár azonban gyógyír lehetett volna számára, hiszen újra beindult a koncertezés, ám az a váratlan fordulat, hogy bátyját, Lajost gyilkosság gyanújával májusban letartóztatták, rányomta bélyegét az ő életére is.

Curtis teljes mellszélességgel kiáll a testvére mellett, és biztos Lajos ártatlanságában. De ahogy őt, úgy az egész Széki családot megviseli a történtek, hogy a szerettük több mint fél éve rácsok mögött van. A rapper édesanyja, Jutka néni októberi kórházba kerülése pedig csak tetézte a drámai évet. Ez lehetett az utolsó csepp a pohárban Curtisnek, aki ezután nem sokkal bejelentette, pihenőre van szüksége, és a Majkával közös formációval csak jövő tavasszal lépnek újra színpadra.

Egyedül kisfia, Doncsi és szerelme, Judit aranyozták be Curtis napjait. Sokáig úgy tűnt, minden a legnagyobb rendben. A kosaraslány felköltözött Győrből, és Újpesten közös életet alakítottak ki. Nemrég azonban felröppent a hír, hogy már Curtis szerelmi életével sincs minden rendben. Közösségi oldalaikról eltűntek a közös képeik, és elejtett megjegyzésekből, gondolatokból sejthető: fájó szakításon vannak túl. A Blikknek egy, a párt jól ismerő informátor meg is erősítette, hogy a rapper és a kosaras egy ideje már külön útra lépett. Egyenként is emberpróbáló ennyi negatív dolgot feldolgozni, de ahogy Curtis életében egymást követik a drámák, az igazán szívfacsaró. Valószínűleg a rapper is szívesebben lapozna már 2022-re…

Kiemelt kép: Schumy Csaba

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!