Napi friss

Sztárok, akiket nem fogadtak el azonnal a szerelmük szülei

Van, aki hamar eloszlatta a személyével kapcsolatos ellenérzéseket, más a mai napig nem mondhatja el magáról, hogy jó viszonyt ápol az apósával, anyósával.

Delhusa Gjon kedvese, Fanni az utolsó pillanatig titokban tartotta szülei előtt, hogy a zenésszel alkot egy párt. Tudta, szülei nem vennék jó néven, hogy lányuk egy nála 44 évvel idősebb, elvált, többgyerekes férfival van együtt. Amikor 18 éves korában a szülei elé állt, és elmondta, szerelméhez költözik, édesanyja és édesapja közölték vele, vagy szakít a zenésszel, vagy többet ne is menjen haza. Fanni édesanyjának egy évbe telt, míg megbarátkozott a kialakult helyzettel, édesapja csak mostanra enyhült meg. Delhusa és apósa ma már jót tudnak beszélgetni egymással.

Fotó: Olajos Piroska

Papp Gergő két éve alkot egy párt barátnőjével, Petrával, a lány szülei azonban nem vesznek tudomást a tévésről, akinek leginkább apósával gyűlik meg a baja. Pedig a szülők annak idején kedvelték Pimaszurat, akit nem igazán visel meg, hogy a szerelme szülei orrolnak rá. Legalább így, mint mondja, nem kell vidékre járnia és rántott húst ennie vasárnaponként.

Fotó: Birton Szabolcs

Ördög Nóra édesanyja is szkeptikusan állt eleinte a lánya kapcsolatához Nánási Pállal, hiszen mindketten házasok voltak még, amikor találkoztak. Sosem titkolták, hogy mindketten felrúgták korábbi életüket egymásért, de érezték, őket az ég is egymásnak teremtette. A műsorvezető édesanyja azonban eleinte nem repesett attól, hogy Nóra egy nős férfival kezdett, ám ahogy megismerte a fotóst, megtört a jég, és a szívébe zárta Nánásit. A házaspárt az idő is igazolta, elképesztően sikeresek együtt, nem beszélve két gyermekükről, akiket a legnagyobb szeretetben nevelnek.

Kiemelt kép: Schumy Csaba

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!