Napi friss

Egy rejtélyes idegen: „Visegrádon vannak VV Fanni maradványai”

Másodjára állítja ezt valaki, és ha ez tényleg így van, bukik a vád B. László ellen.

Újabb rejtélyes levél borzolja a kedélyeket VV Fanni gyilkossági ügyében. Korábban már érkezett egy névtelen üzenet a bíróságra, amiben az állt, hogy a celeblány maradványai Visegrádon vannak, és erre most valaki más is ráerősített. „Visegrádon, az öböl partjába van beásva, a betonlépcső partívében, félig a bokrok alatt, félig a partszakaszba” – írta a névtelen feladó, akiről úgy vélik, stílusa, szóhasználata alapján nem ugyanaz a személy, mint az első levél szerzője, aki szintén azt állította, hogy Visegrádra vitték Fanni maradványait. A felkavaró dokumentumról egyedül a 24.hu szerzett tudomást a csütörtöki tárgyaláson, de a nyomozási eredményről még nem tudni.

Már négy éve nincs hír a ValóVilág 7. szériájának szereplőjéről, Novozánszki Fanniról, akinek élete utolsó képkockáit a házában lévő kamera rögzítette. A felvételen jól látszik, hogy az ügy egyetlen vádlottja, B. László a karjában viszi le az eszméletlen lányt a mélygarázsba, majd az autóba téve elhajt vele. A rendőrség szerint biztosan gyilkosság történt, és B. László a tettes, ám Fanni testét még az amerikai titkosszolgálat, az FBI segítségével sem találták meg.

Fotó: story.hu

Számos bizonyíték szól B. László ellen – mint például a véres kötél, a hajszál, a videófelvétel –, a vádat mégis megdöntené, ha Fanni nyomára bukkannának Visegrádon, a vádlott ugyanis nem járt arra.

Kiemelt kép: RTL2/Sajtóklub

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!