Napi friss

Varga Izabella: „Hajlamos voltam a féltékenykedésre”

Persze – ám ki nem? Van, aki legyűri a zöld szemű szörnyeteget, és van, aki egy életen át, ha nem is küzd, de együtt él vele.

A Barátok közt egykori sztárját a férje szoktatta le a féltékenykedésről még a kapcsolatuk elején, a színésznő ugyanis okozott neki pár álmatlan éjszakát ezzel kapcsolatban. „Hajlamos voltam a féltékenykedésre, de szerencsére Zoli hamar megértette velem, hogy erre semmi szükség. Kikérte magának, és megbántódott, láttam, mennyire rosszulesett neki. Ettől pedig olyan lelkiismeret-furdalásom lett, hogy soha többé eszembe sem jutott féltékenykedni.”

Zoltán Erika soha nem rejtette véka alá, hogy ő bizony féltékeny típus, csakúgy, mint a férje, Robi. „Őrült dolgokat csináltam, mindig mindenkivel meggyanúsítottam – mesélte Erika. – Ha a tánciskolánkból emlékezett valakinek a nevére a rossz névmemóriájával, már idegbeteg voltam. De Robi sem volt higgadtabb nálam. Például útinaplót íratott velem, hogy merre jártam aznap. Én úgy fogom fel, a féltékenység azt jelzi, hogy ennyi év után is fontosak vagyunk egymás számára. Tényleg olyanok vagyunk mi ketten, mint zsák meg a foltja.”

Fotó: Toroczkai Csaba

 

Kiemelt kép: Birton Szabolcs

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!