Napi friss

Rúzsa Magdi: „Még tanulom a kismamaságot”

Hamarosan világra jönnek ikrei, így már javában szerzi be a babaholmikat. Mivel neki egyszerre három csöppség növekszik a hasában, majd’ mindenből tripláznia kell.

Új videósorozattal rukkolt elő a várandós énekesnő, amiben azt járja körül, hogy egy leendő édesanyának milyen holmikat kell beszereznie magának és a kisbabájának. Neki is időszerű ezen gondolkodni, hiszen hamarosan megszületnek gyermekei – két kisfiú és egy kislány. „Érkeznek a hármas ikrek, elindult számomra ez a csodálatos utazás, és még ezeregy dolgot meg kell tanulnom, meg kell tapasztalnom” – meséli Magdi a vele készült videóban.

Mint minden édesanya, ő is szeretné a babáinak biztosítani mindazt, amire csak szükségük lehet. Ez számára is egy új világ, érthetően korábban sosem járt babaáruházban, bababoltban, most tanulja, hogy egy leendő anyukának pontosan miket is kell beszereznie. Ő maga sem győzött csodálkozni azon, hogy bizony muszáj lesz olyan dolgokat is megvennie, mint a mosható melltartóbetét vagy az eldobható bugyi, a szülés utáni napokra hasleszorító, pocaktartó, szoptatás utáni mellbimbókrém vagy éppen olajok. Szerinte nagy segítség lehet egy előre megírt kelengyelista, ami túlmutat a pelenkázón és a babakocsin. „Fel kell készülnöm várandós kismamaként, emellett fel kell készülnöm magára a kórházra, illetve arra, amikor hazamegyünk a gyerekekkel. És persze közben még a babaszobát is össze kell rakni… Azt sem tudom, hol kezdjem!”

Kiemelt kép: Olajos Piroska

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!