Napi friss

Majkán köszörülte a nyelvét Sebestyén Balázs

A tévés-rádiós beszólásai elől egy sztár sem menekülhet.

Balázs annak idején huszonévesen kezdte pályafutását az egyik zenei csatornánál, ahol durva beszólásaival, csípős megjegyzéseivel örökbe beírta magát a hazai televíziózás történetébe. Viccelődéseinek céltáblájáva leginkább a hazai sztárok váltak. Pikírt mondatain hol megbántódtak, hol vele nevettek az érintettek. Legutóbb például Majkán köszörülte a nyelvét, de Győzikét és Zimány Lindát sem kímélte.

Az idei Televíziós Újságírók Díja-átadón a legjobb férfi műsorvezetőnek járó díj esélyesei között Majka még a jelöltek között sem szerepelt, amin Balázs jót nevetett a reggeli rádióműsorában. Szerinte a rapper majd szokásához híven a közösségi oldalán fejezi ki nemtetszégét az eseménnyel kapcsolatban. „Majka kapta idén a ’hogy ne nyafogj’ különdíjat? Szerintem most írja a posztot a Facebookra. Tegnap történt az esemény, ma már hallatszik a gépelés hangja Majorosék háza tájáról.”

Fotó: TV2

Balázs Győzikét sem kímélte, akinek szerinte abban rejlik a sikere, hogy egy értelmes mondatot nem tud összerakni. „Van az a trash-műsor, amire ő jó. Például a BeleValó, ami sokszor nézettebb, mint a ValóVilág. Én, mondjuk, egyet sem láttam, de állítólag nagyon szórakoztató, feltéve, ha tudod úgy nézni, mint szórakoztató jelenséget, és nem húzod fel magad azon, hogy Győzike nem tud beszélni, nem tud ragozni, nem tud semmit csinálni.”

Fotó: Schumy Csaba

Az éles nyelvű műsorvezető Zimány Linda külsejét sem hagyta szó nélkül. Szerinte a sok szépészeti beavatkozástól már rá sem lehet ismerni a 35 éves modellre. „Gyerekek, a Zimány Linda arcával mi történt? Már csak nyomokban tartalmaz Lindát. Egészen elképesztő módon alakultak át a vonásai, az orra, a szája, a szeme, mindene. De én tudom, hogy ő nem csinál titkot abból, hogy plasztikai sebészhez jár” – mondta korábban Balázs egy rádióműsorban.

Fotó: Nagy Zoltán

 

Kiemelt kép: RTL Klub

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!